С твърда чашка

Открити са 236 продукта.

Време е да планираме лятната ваканция! А какъв по-добър начин да се вдъхновим за нея от избора на нов дамски бански?

Истината е, че много дами мечтаят за перфектен тен. Затова започват от рано да обикалят магазините в търсене на правилния бански от две части. Но понякога това начинание се оказва истинско предизвикателство. Без значение какъв ра...

Време е да планираме лятната ваканция! А какъв по-добър начин да се вдъхновим за нея от избора на нов дамски бански?

Истината е, че много дами мечтаят за перфектен тен. Затова започват от рано да обикалят магазините в търсене на правилния бански от две части. Но понякога това начинание се оказва истинско предизвикателство. Без значение какъв размер носите и колко голям е бюстът Ви.

Да изглеждаш страхотно и да се чувстваш добре на плажа е лесно с Belioonline.

В тази категория можете да разгледате нашите дамски бански от две части с твърда чашка. Нашата нова колекция се отличава със своите разчупени дизайни и интересни десени и цветови комбинации.

Най-голямото предимство на банските от две части с твърда чашка е, че оформят изключително добре бюста. Горната част е стилизирана като сутиен с твърди формовани чашки, които могат да бъдат с подплънки или без.

Именно затова дамските бански от две части с твърда чашка са изключително подходящи както за по-пищни дами, така и за жени с по-малък бюст.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако имате нужда от помощ при избора на бански от две части с твърда чашка.

По-малко
Повече
Показани 1 - 24 от 236 продукта
Приемам

BELIOONLINE.bg използва бисквитки, за да Ви улеснят в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването им.
Научете повече за бисквитките и за това как може да се откажете от тях в нашата Политика за изполване на биквитките.