Без подплънки

Открити са 67 продукта.

Подгответе се за следващото плажно приключение с Belioonline.

Вече е толкова лесно да открияте перфектния дамски бански. БЕЗ дълго обикаляне по магазините! Само с няколко клика можете да изберете своя бански от две части.

Ние също като Вас мечтаем за безкрайните дни на плажа. Знаем, че всяка дама търси не само перфектната плажна визия, а и най-г...

Подгответе се за следващото плажно приключение с Belioonline.

Вече е толкова лесно да открияте перфектния дамски бански. БЕЗ дълго обикаляне по магазините! Само с няколко клика можете да изберете своя бански от две части.

Ние също като Вас мечтаем за безкрайните дни на плажа. Знаем, че всяка дама търси не само перфектната плажна визия, а и най-голямото удобство. Затова много често жените се колебаят кой е по-добрият вариант – бански от две части, с подплънки или без.

Дамските бански от две части без подплънки са на същия принцип като сутиените. Те нямат твърда чашка или подплънка, която да оформя допълнително бюста. Вместо това, дамските бански от две части без подплънки разчитат изцяло на материята, от която са направени.

По тази причина дамските бански от две части без подплънки се изработени от стегнат и еластичен микрофибър. Те подчертават естествената форма на бюста и създават елегантен и красив силует.

Дамските бански от две части без подплънки са подходящи за дами с по-малък или голям бюст. Разбира се, всичко зависи от Вашите предпочитания и от типа на тялото Ви.

В тази категория можете да разгледате нашата НОВА колекция от дамски бански от две части БЕЗ подплънки. Специално за Вас подбрахме някои от най-актуалните модели на любимите производители на бански.

Свежи цветове, красиви дизайни и много стил.

Всичко това и още много можете да откриете сред разнообразието от модели.

Потърсете ни на телефон: 0885 595 112 и ние ще Ви помогнем със съвет при избора на дамски бански от две части без подплънки.

По-малко
Повече
Показани 1 - 24 от 67 продукта
Приемам

BELIOONLINE.bg използва бисквитки, за да Ви улеснят в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването им.
Научете повече за бисквитките и за това как може да се откажете от тях в нашата Политика за изполване на биквитките.