Удължители

Открити са 2 продукта.

Харесали сте си сутиен, но обиколката му не отговаря на Вашата? Искате да преправите старите сутиени, които вече не Ви стават?

Удължителите за сутиен са прекрасно и практично решение, когато обиколката на сутиена Ви е прекалено тясна. Те могат да бъдат с единично, двойно или тройно закопчаване. Предлагат се в стандартни цветове – бяло, черно и б...

Харесали сте си сутиен, но обиколката му не отговаря на Вашата? Искате да преправите старите сутиени, които вече не Ви стават?

Удължителите за сутиен са прекрасно и практично решение, когато обиколката на сутиена Ви е прекалено тясна. Те могат да бъдат с единично, двойно или тройно закопчаване. Предлагат се в стандартни цветове – бяло, черно и бежово, което ги прави подходящи за сутиени в тези нюанси.

В тази категория можете да разгледате нашите удължители за сутиени. Заложили сме преди всичко на тяхното качество и издръжливост. Затова Ви гарантираме, че те ще Ви предложат комфорт, когато се нуждаете от тях.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако искате да съчетаете сутиена си с удължителите или се нуждаете от консултация с наш сътрудник.

По-малко
Повече
Показани 1 - 2 от 2 продукта

Филтър по:

Приемам

BELIOONLINE.bg използва бисквитки, за да Ви улеснят в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването им.
Научете повече за бисквитките и за това как може да се откажете от тях в нашата Политика за изполване на биквитките.