Мъжки чорапи

Открити са 78 продукта.

Не излизайте боси навън, ако можете да го направите по чорапи. Със застудяването на времето, несъмнено е време да обновим гардероба си. И от къде да започнем, ако не от мъжките чорапи?

Разбира се, не всеки мъж е готов да отдели много време в преравяне на старите дрехи. Но мъжките чорапите са един от елементите на облеклото, без които не можем. П...

Не излизайте боси навън, ако можете да го направите по чорапи. Със застудяването на времето, несъмнено е време да обновим гардероба си. И от къде да започнем, ако не от мъжките чорапи?

Разбира се, не всеки мъж е готов да отдели много време в преравяне на старите дрехи. Но мъжките чорапите са един от елементите на облеклото, без които не можем. Представете си колко неудобно би било да носим официални обувки или маратонки боси.

Как да изберете правилните мъжки чорапи?

Много е важно Вашите мъжки чорапи не само да прилягат добре на ходилото Ви, но и да се чувствате добре в тях. Те трябва да прилягат плътно по крака Ви, но без да са прекалено стегнати и да Ви спират кръвообращението.

Обърнете внимание, че номерацията на мъжките чорапи е от номер до номер - 39-41, 42-45 и 46-48. В повечето случай номерацията съвпада с номера на Вашите обувки. Но в някой случай може да се наложи да си вземете по-голям номер мъжки чорапи, ако материята е прекалено стегната и няма никакъв еластан.

Какви мъжки чорапи можете да откриете при нас?

За Ваше улеснение в тази категория можете да разгледате нашите мъжки чорапи.

Имаме голямо разнообразие от класически мъжки чорапи и практични спортни чорапи. Линиите са семпли и стилни, а материите по-качествени от всякога. Всичко зависи от Вашите предпочитания и дали търсите термо мъжки чорапи, вълнени чорапи, бамбукови чорапи или памучни чорапи.

Разполагаме както с класически мъжки чорапи в черно и бяло, така и свежи модели с цветни мотиви и принтове.

Доверете се на експертните ни съвети и си подарете едно незабравимо преживяване с Belioonline!

 

По-малко
Повече
Показани 1 - 24 от 78 продукта
Приемам

BELIOONLINE.bg използва бисквитки, за да Ви улеснят в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването им.
Научете повече за бисквитките и за това как може да се откажете от тях в нашата Политика за изполване на биквитките.