Facebook Pixel
Меню
Количка

ACQUADICOCCO

Марка: ACQUADICOCCO
Дамска бразилиана ACQUADICOCCO OF80645 с фотопринт и дантела Предната част на бразилианата е изработена от микрофибър върху който има поставен интересен  фотопринт. Ластикът е лазерноизрязан за по - голямо удобство. Задната част на рразилианата е изработена от мека еластична дантела . Изработена в ц..
11.00лв.
Марка: ACQUADICOCCO
Дамска бразилиана ACQUADICOCCO AQ80831 с фотопринт , лазерноизрязани Предната част на бразилианата е изработена от микрофибър върху който има поставен интересен  фотопринт. Задната част на рразилианата е изработена от памучна материя. Ластикът е лазерноизрязан за по - голямо удобство. Състав на мате..
7.80лв.
Марка: ACQUADICOCCO
Дамски бикини ACQUADICOCCO AQ80630 с фотопринт , лазерноизрязани Предната част на бикините е изработена от микрофибър върху който има поставен интересен  фотопринт. Задната част на бикините е изработена от памучна материя. Ластикът е лазерноизрязан за по - голямо удобство. Състав на материала на бик..
8.20лв.
Марка: ACQUADICOCCO
Дамски бикини ACQUADICOCCO AQ80796 с фотопринт , лазерноизрязани Предната част на бикините е изработена от микрофибър върху който има поставен интересен  фотопринт. Задната част на бикините е изработена от памучна материя. Ластикът е лазерноизрязан за по - голямо удобство. Състав на материала на бик..
8.20лв.
Дамски бански ACQUADICOCCO 20001 Дамски бански ACQUADICOCCO 20001
Разпродажба -17 %
Марка: ACQUADICOCCO
Дамски бански ACQUADICOCCO 20001 от две части е комбинация от: Горна част - сутиен тип бриджитка с формовани чашки без подплънки на банели. Откачаща се презрамка през врата. Закопчаване на гърба. Израборена от щампован микрофибър. Долна част - бикина с ниска талия. С пришита платка завършваща на пик..
72.90лв. 87.90лв.
Марка: ACQUADICOCCO
Мъжки боксер с фотощампа ACQUADICOCCO, AQ50364 Интересна фотощампа в предната част. Задна част- фин памук в черно Външен комфортен ластик с бродирано фирмено лого Състав на материала - 58 % памук  - 32 % полиестер  - 10 % еластан Размери M, L, XL, XXL Производител - Италия..
17.00лв.

1 - 6 от 6 продукта (1 страници)