Facebook Pixel
Меню
Количка

Аксесоари за плажа

Вече избрахте ли банския костюм за плажа? А помислихте ли какви аксесоари за плажа са Ви необходими?

Много често хората се сещат в последния момент, че са забравили да си вземат необходимите аксесоари за плажа. И в първия момент това може да не Ви се вижда голям проблем, но именно аксесоарите за плажа правят изживяването ни по-приятно. За дамите това може да е удобна чанта за плаж, в която да съберат всичките си вещи или прекрасна плажна кърпа. А защо не ефирен шал, които да допълни банския костюм.

Затова в тази категория събрахме на едно място всички необходими неща за плажа, без които не можем. Сред богатия ни асортимент от аксесоари за плажа ще откриете кърпи, джапанки, шалове, чанти, дамски комплекти и още много интересни предложения.

Марка: FUNITY
Памучна плажна кърпа FUNITY NOA, червен Плажна кърпа със щампа на котви. Размер 70/190 см. Удобна за носене. Изработена от индийски памук. Състав 80 % памук, 20 % полиестр..
21.90лв.
Марка: FUNITY
Памучна плажна кърпа FUNITY ANCORA Плажна кърпа със щампа на котви. Размер 70/190 см. Удобна за носене. Изработена от индийски памук. Състав 80 % памук, 20 % полиестр..
19.90лв.
Марка: J.S,ONDO
Дамска лятна капела със седефени бижута JS. ONDO JD1416 Лятна дамска капела със широка периферия. Отлично предпазва от слънчевите лъчи. Украсителен елемент- шнур със седефени шарени мъниста. Състав 95% естествено влакно, 5% полиестер Размери; 59- 60 с вътрешна лента за пристягане на размера..
19.90лв.
Марка: J.S,ONDO
Дамска лятна капела със седефени бижута JS. ONDO JD1416, бежов Лятна дамска капела със широка периферия. Отлично предпазва от слънчевите лъчи. Украсителен елемент- шнур със седефени шарени мъниста. Състав 95% естествено влакно, 5% полиестер Размери; 59- 60 с вътрешна лента за пристягане на размера..
19.90лв.
Марка: MagiBel
Дамска рокля в преливащи цветове от памучна вискоза. Красива рокля с тънки презрамки и свободна кройка. Презрамките и деколтето са оформени от огърлица от дървени топчета облечени с плата на роклята. Подходяща за всякакви фигури и размери S, M, L  Дължината е около коляното. С тази рокля ще изглежда..
31.20лв.
Марка: MagiBel
Дамска рокля в преливащи цветове от памучна вискоза. Красива рокля с тънки презрамки и свободна кройка. Презрамките и деколтето са оформени от огърлица от дървени топчета облечени с плата на роклята. Подходяща за всякакви фигури и размери S, M, L  Дължината е около коляното. С тази рокля ще изглежда..
31.20лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 7 Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в циклама. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер- ориен..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 6 Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в червено. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер- ориен..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 5 Кошница Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в синьо. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер-..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 4 Кошница Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в кафяво. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 3 Кошница Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в лилаво. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 2 Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в кафяво. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер- ориент..
34.00лв.

1 - 12 от 409 продукта (35 страници)