Facebook Pixel
Меню
Количка

Аксесоари за сутиени

Трудно е да открием правилния сутиен. Още по-трудно е да го нагодим към всичките си дрехи, така че каквото и да облечем да изглеждаме добре. Понякога правилните аксесоари за сутиени са точно това, от което се нуждаете, за да постигнете безупречен външен вид.

В тази категория можете да разгледате нашите аксесоари за сутиени. Постарахме се да Ви предложим всичко, от което може да се нуждаете. В нашата гама аксесоари за сутиени ще откриете – декоративни и силиконови презрамки, удължители за сутиени, силиконови подплънки и бижута за сутиени бриджитки.

Забравете за неудобството с Belioonline. Заложете на нашите аксесоари за сутиени и бъдете неотразими през цялата година!

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако се нуждаете от помощ с избора на сутиени и аксесоарите към тях.

Силикобов сутиен с предно закопчаване Feebra Силикобов сутиен с предно закопчаване Feebra
Разпродажба -40 %
Марка: FREEBRA
Сутиен изработен изцяло от силикон.Чашките са тънки формовани без банели.С предно закопчаване.Без залепване.Със силиконови презрамки позволяващи закрепването и фиксирането на сутиена.Две възможности за закрепване.Невидим под дрехите...
9.90лв. 16.50лв.
Марка: Leilieve BY MANICARDI
Бижу към сутиен бриджитка със залепване отстрани Leilieve 3306 Придава красота и елегантност на сутиена...
11.60лв.
Марка: VENERASTYLE
Текстилни презрамки за сутиени с метални аксесоари Изработени от качествени материали Аксесоарите са метални  , боядисани в съответния цвят Презрамките се регулират Производител Венера стил България..
2.50лв.
Марка: Finesse
Силиконови презрамки със сребристи метални аксесоари Качествена , здрава  силиконова лента Аксесоарите са от сребрист метал Производител Финес България..
2.80лв.
Марка: Finesse
Силиконови презрамки с бели метални аксесоари Качествена , здрава  силиконова лента Аксесоарите са от бял метал Производител Финес България..
2.80лв.
Марка: Finesse
Силиконови презрамки с пластмасови аксесоари Качествена , здрава  силиконова лента Аксесоарите са от прозрачна пластмаса Производител Финес България..
2.80лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен с кръстосване на гърба. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от еластичен ластик . Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Откъм страната на гърба има красив елемент. Страна на произход Китай..
2.90лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен с къдрички. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от еластичен ластик завършващи отстрани със къдрици. Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Страна на произход Китай..
2.50лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен от щампован сатен. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от нееластичен щампован на рози сатен. Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Страна на произход Китай..
2.00лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен с бижу. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от еластичен едноцветен ластик. Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Отпредната страна  има красив елемент от синци. Страна на произход Китай..
4.00лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен с бижу. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от еластичен шарен ластик. Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Откъм страната на гърба има красив елемент. Страна на произход Китай..
3.00лв.
Марка: Finesse
Удължител за сутиен с тройно закопчаване Удобно решение за удължаване в черен, бял и телесен цвят, което дава възможност да привикнете с новата обиколка на сутиена, като дава нужната подкрепа и форма. Може да се носи със сутиен с двойно закопчаване. Търговска марка - Finesse България..
3.00лв.

1 - 12 от 17 продукта (2 страници)