Facebook Pixel
Меню
Количка

Чорапи и чорапогащници

чорапи и чорапогащници

Не се отказвайте от стила си! С Belioonline можете да откриете всичко необходимо за Вашата красива визия. Защото за нас чорапите и чорапогащниците не са просто аксесоар към облеклото. А начин да изразите себе си и да допълните тоалета си по най-добрия начин.

В тази категория можете да разгледате нашата колекция от чорапогащници и чорапи.

Голямата ни гама модели включва дамски и детски чорапогащници и дамски мъжки и детски чорапи.

Нашите дамски чорапогащници са ефектни, цветни и удобни. Изработени от изключително фини и качествени материи. Те са дело на едни от най-добрите български и световни производители на чорапи и чорапогащници.

С нас е лесно да откриете точно това, което търсите. Без значение дали се нуждаете от точно определен стил или размер чорапи и чорапогащници.

Изберете практичните чорапи до глезена за тренировките във фитнеса или чорапогащник в класически цвят за следващото парти! А оформящите чорапогащници са подходящи за жените, които искат да изваят тялото си до съвършенство.

Но това не е всичко, което можем да Ви предложим. Този сезон сме заложили за уникалните форми и линии. Защото фигуралните чорапогащници са най-новият хит в гардероба!

Меки и еластични Фигуралните чорапогащници залагат на впечатляващия дизайн, които се забелязва, където и да отидете.

Не сме забравили и кавалерите! Мъжките чорапи се отличават със своите нежни материи и здравина. За разлика от дамската серия, тук цветовете са по-изчистени, а дизайните класически.

За децата, новата ни колекция предлага актуални модели чорапогащници и чорапи. Толкова пъстри, весели и с любимите апликации!

Разгледайте още сега нашите чорапи и чорапогащници и при нужда от помощ не се притеснявайте да ни потърсите на телефон: 0885 595 112.

3/4 дамски чорапи от микрофибър Veneta, 50 DEN 3/4 дамски чорапи от микрофибър Veneta, 50 DEN
Нов Разпродажба -10 %
Марка: Transparenze
Дамски 3/4 чорапи от колекцията на италианската марка Transparenze.Луксозни дамски чорапи изработени от висококачествени прежди с модепни технологии.Моделът е с дъжина до коленете.Плътност на структурата 50 DEN.Завършват с комфортен широк ластик.Без ограничение за петите.Отличават се с фин..
3.24лв. 3.60лв.
3/4 дамски чорапи от мерино Transparenze Jennifer, 100 DEN 3/4 дамски чорапи от мерино Transparenze Jennifer, 100 DEN
Нов Разпродажба -10 %
Марка: Transparenze
Дамски 3/4 чорапи от колекцията на италианската марка Transparenze.Луксозни дамски чорапи изработени от висококачествени прежди с модепни технологии.Моделът е с дъжина до коленете.Завършват с комфортен широк ластик.Без ограничение за петите.Отличават се с фина изработка.Изключчително топли.Съст..
13.41лв. 14.90лв.
Дамски фигурален чорапогащник Gatta Dotsy 16, 20 DEN Дамски фигурален чорапогащник Gatta Dotsy 16, 20 DEN
Нов Разпродажба -10 %
Марка: GATTA
Фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Gatta Луксозен дамски чорапогащник със нежна шарка на точки с различна големина.Без ограничител. Невидимо подсилване на пръстите.Плоски комфортни шевове.Удобен коланПлътност 20 DenСъстав: 87% полиамид, 13% еластан..
16.20лв. 18.00лв.
Плътен фигурален памучен чораогащник Meri A190, verde Плътен фигурален памучен чораогащник Meri A190, verde
Нов Разпродажба -25 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка Meri.Изработен от качествени прежди със съвременни технологии.Фигури- рибена кост.Състав 84% памук, 13% полиамид, 3% еластан..
17.90лв. 23.90лв.
Дамски къси памучни чорапи Steven MISS YOU, чорапи за влюбени, тъмносин
Разпродажба -10 %
Марка: STEVEN
Дамски къси памучни чорапи от колекцията на полската марка Steven.Чорапи за влюбени и любими хора.Изработени от кчествени памучни прежди.Състав; 81% памук, 14% полиамид, 3% полипропилен, 2% еластан..
7.29лв. 8.10лв.
Дамски къси памучни чотапи Steven MISS YOU, чорапи за влюбени, сив
Разпродажба -10 %
Марка: STEVEN
Дамски къси памучни чорапи от колекцията на полската марка Steven.Чорапи за влюбени и любими хора.Изработени от кчествени памучни прежди.Състав; 81% памук, 14% полиамид, 3% полипропилен, 2% еластан..
7.29лв. 8.10лв.
Дамски къси памучни чорапи Steven BE MINE, чорапи за влюбени
Разпродажба -10 %
Марка: STEVEN
Дамски къси памучни чорапи от колекцията на полската марка Steven.Чорапи за влюбени и любими хора.Изработени от кчествени памучни прежди.Състав; 80% памук, 14% полиамид, 3% полипропилен, 3% еластан..
7.29лв. 8.10лв.