Facebook Pixel
Меню
Количка

Дамски чорапогащници

В нашия онлайн магазин можете да намерите добре подбрани колекции от качествени продукти. Водим се преди всичко от високото качество на бельото и чорапогащниците. Затова работим единствено с български и европейски производители, които имат не само добро реноме, но и традиции в производството на бельо и чорапогащници.

В тази категория ще откриете нашата колекция дамски чорапогащници от качествени памучни материи.

Това ги прави подходящи не само за ежедневието, но и за спортуване. Освен това можем да предложим на дамите финни чорапогащници от полиамид и еластан и фигурални за допълването на модерна визия. Вече няма нужда да се ограничавате с класическите цветове, нашите чорапогащници имат разнообразни вариации от нюанси.

Помислили сме и за по-едрите дами, за които можем да предложим подходяща номерация чорапогащници.

Не сме забравили да включим в серията и специализирани модели чорапогащници за бременни, чорапогащници за разширени вени и стягащи.

Марка: SiSi
Луксозен чорапогащник от колекцията на италианската марка SiSi.Изработен от каччествена полиамидна пржда с ликра.Висок мек колан покриващ и моделиращ талията.Без шевове.Плътност 30 DEN.Оформящ краката за перфектен силует.Състав 84% полиамид, 16% еластан..
15.99лв.
Марка: GATTA
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Gatta.Колекция 2023/2024.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Чорапогащника е с дебелина 20/40 DEN.Дизайн- имитация на 7/8 чорапи.Без бикини зона в горната част и невидимо подсилени пръсти.Плоски комфортни шевове.състав: ..
24.00лв.
Марка: GATTA
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Gatta.Колекция 2023/2024.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Чорапогащника е с дебелина 40 DEN.Дизайн- интересни мрежести фигури.Без бикини зона в горната част и невидимо подсилени пръсти.Плоски комфортни шевове.състав: ..
24.00лв.
Марка: GATTA
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Gatta.Колекция 2023/2024.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Чорапогащника е с дебелина 40 DEN.Дизайн- преплитащи се вълнисти фигури.Без бикини зона в горната част и невидимо подсилени пръсти.Плоски комфортни шевове.състав:&..
24.00лв.
Марка: GATTA
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Gatta.Колекция 2023/2024.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Чорапогащника е с плътна структура от микрофибър с дебелина 50 DEN.Дизайн- преплитащи се вълнисти прозрачни вертикали.С бикини зона в горната част и невидимо подси..
24.00лв.
Марка: MARILYN
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка MARILYN.Лимитирана серия създадена съвместна с Brandalised, чиито основен мотив са творбите на водещия творец на уличното изкуство Bansky.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Чорапогащника е с прозрачна структура с дебелина 2..
34.00лв.
Марка: MARILYN
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка MARILYN.Колекция 2023/2024.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Чорапогащника е с плътна структура от микрофибър с дебелина 60 DEN.Дизайн- принт на Marilyn Monroe.Без бикини зона в горната част и невидимо подсилени пръсти.Пло..
24.00лв.
Марка: MARILYN
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Marilyn.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Чорапогащника е с плътна структура от микрофибър с дебелина 20/60 DEN.Дизайн- имитация на чорапи с изискана черно- златиста каишка.Без бикини зона в горната част и невидимо подсиле..
22.00лв.
Марка: MARILYN
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Marilyn.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Чорапогащника е с плътна структура от микрофибър с дебелина 60 DEN.Десен- малки ромбоидни фигури в сиво на черен фон.Без бикини зона в горната част и невидимо подсилени пръсти.Плос..
20.00лв.
Плътен дамски чорапогащник от 3D микрофибър ORI Sensual 220, 220 DEN, черен Плътен дамски чорапогащник от 3D микрофибър ORI Sensual 220, 220 DEN, черен
Разпродажба -43 %
Марка: ORI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианската марка ORI.Серия VELVET.Изработен от микрофибър по 3D технология.Изключително мек и стегнат.Плътен с матов ефект. Дебелина 220DEN.Комфортен колан с плоски комфортни шевове.Памучно хигиенно парче.Състав- 89% полиамид, 8% еластан, 3% паму..
15.90лв. 28.00лв.
Дамски чорапогащник ORI BUTTERFLY 20 DEN, черен Дамски чорапогащник ORI BUTTERFLY 20 DEN, черен
Разпродажба -39 %
Марка: ORI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианската марка ORI.Изработен откачествена полиамидна прежда с ликра.Десен- имитация на дантелена бикина наподобяваща пеперуда.Плътност 20 DEN.Плоски комфортни шевове.Невидимо подсилени пръсти.Състав 82% полиамид, 15% еластан, 3% памук..
7.90лв. 12.90лв.
Дамски фигурален чорапогащник ORI DEMETRA 20 DEN, черен/бордо/златно Дамски фигурален чорапогащник ORI DEMETRA 20 DEN, черен/бордо/златно
Разпродажба -38 %
Марка: ORI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианската марка ORI.Изработен откачествена полиамидна прежда с ликра.Десен- имитация на пищно бижу около глезена.Плътност 20 DEN.Плоски комфортни шевове.Невидимо подсилени пръсти.Състав 73% полиамид, 18% еластан..
9.90лв. 15.90лв.

1 - 12 от 620 продукта (52 страници)