Facebook Pixel
Меню
Количка

Дамски чорапогащници

В нашия онлайн магазин можете да намерите добре подбрани колекции от качествени продукти. Водим се преди всичко от високото качество на бельото и чорапогащниците. Затова работим единствено с български и европейски производители, които имат не само добро реноме, но и традиции в производството на бельо и чорапогащници.

В тази категория ще откриете нашата колекция дамски чорапогащници от качествени памучни материи.

Това ги прави подходящи не само за ежедневието, но и за спортуване. Освен това можем да предложим на дамите финни чорапогащници от полиамид и еластан и фигурални за допълването на модерна визия. Вече няма нужда да се ограничавате с класическите цветове, нашите чорапогащници имат разнообразни вариации от нюанси.

Помислили сме и за по-едрите дами, за които можем да предложим подходяща номерация чорапогащници.

Не сме забравили да включим в серията и специализирани модели чорапогащници за бременни, чорапогащници за разширени вени и стягащи.

Марка: Philippe Matignon
Луксозен дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка Philippe Matignon.Изработен от полиамидна прежда с високо качество.Модел средна мрежа.Невидимо подсилени пръсти.Без ограничител в областта на талията.Чудесно допълнение към модната ви визия.Модел, който със сигурност ще прив..
20.20лв.
Марка: OMSA
Чорапогащник от колекцията на италианската марка Omsa.Разработен специално за по- пищни дами.Модел със ограничител.Плътност 20 DEN.Приляга добре към тялото без да описва.Изглажда малките несъвършенства.Състав 89% полиамид, 11% еластан..
10.90лв.
Марка: OMSA
Чорапогащник от колекцията на италианската марка Omsa.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликта.Дизайн- средна мрежа.Без ограничител на талията и на пръстите.Памучно парче...
12.20лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 50 DEN.Дизайн-  геометрични фигури със страничен кант.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Произв..
11.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 50 DEN.Дизайн-  големи точки.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащника&n..
10.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 20 DEN.Дизайн- флорален.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащника  - Ита..
13.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 20 DEN.Дизайн- панделкиПодходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащника  - Итал..
10.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 20 DEN.Дизайн- имитация на 7/8 чорапи.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащни..
13.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 50 DEN.Дизайн- геометрични фигури.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащника&n..
11.90лв.
Марка: POMPEA
Чорапогащник от колекцията на италиаската марка Pompea.Серия оформящи и подържащи чорапогащници.Прозрачен чорапогащник с плътност 20 DEN.С лека градюирана комресия 1 степен.Предназначен да оформи и моделира тялото.Изглажда корема и повдига дупето. с push-up ефект.Мек, удобен колан.Пло..
15.70лв.
Марка: POMPEA
Чорапогащник от колекцията на италиаската марка Pompea.Серия оформящи и подържащи чорапогащници.Прозрачен чорапогащник с плътност 20 DEN.С лека градюирана комресия 1 степен.Предназначен да оформи и моделира тялото.Изглажда корема и повдига дупето. с push-up ефект.Мек, удобен колан.Пло..
15.70лв.
Марка: SiSi
Чорапогащник от колекцията на италианската марка Sisi.Класическа линия.Фин дамски чорапогащник без ограничител с ефект на загар.Плътност 8 DEN.Мек и удобен.Състав- 84% полиамид, 16% еластан..
13.99лв.

1 - 12 от 643 продукта (54 страници)