Facebook Pixel
Меню
Количка

Дамски чорапогащници

В нашия онлайн магазин можете да намерите добре подбрани колекции от качествени продукти. Водим се преди всичко от високото качество на бельото и чорапогащниците. Затова работим единствено с български и европейски производители, които имат не само добро реноме, но и традиции в производството на бельо и чорапогащници.

В тази категория ще откриете нашата колекция дамски чорапогащници от качествени памучни материи.

Това ги прави подходящи не само за ежедневието, но и за спортуване. Освен това можем да предложим на дамите финни чорапогащници от полиамид и еластан и фигурални за допълването на модерна визия. Вече няма нужда да се ограничавате с класическите цветове, нашите чорапогащници имат разнообразни вариации от нюанси.

Помислили сме и за по-едрите дами, за които можем да предложим подходяща номерация чорапогащници.

Не сме забравили да включим в серията и специализирани модели чорапогащници за бременни, чорапогащници за разширени вени и стягащи.

Марка: POMPEA
Дамски чорапогащник от колекцията на италианската марка Pompea.Произведен от качетвена полиамидна прежда с еластан.Моделът има колан, който се адаптира към всеки тип тяло.Оформя, като пристяга корема и ханша и повдига дупето- push- up ефект.Плоски комфортни шевове за намаляване на триенето.Подс..
15.90лв.
Марка: BELLISSIMA
Ежедневен чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия Maternity.Класически тънък матов чорапогащник.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.С анатомичен колан специално да се ..
10.90лв.
Марка: BELLISSIMA
Чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия EVERYDAYТънък матов чорапогащник.Без ограничител на колана. Подходящ за носене с къси поли и рокли.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Еднородна структура по цялата дължина.Добре приляга към краката без да..
6.90лв.
Марка: BELLISSIMA
Чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия EVERYDAYУлтра тънък матов чорапогащник.Без ограничител на колана. Подходящ за носене с къси поли и рокли.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Еднородна структура по цялата дължина.Добре приляга към краката ..
8.20лв.
Марка: BELLISSIMA
Ежедневен чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия Special.Класически тънък матов чорапогащник.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Комфортен подсилен колан с плоски нев..
4.00лв.
Марка: BELLISSIMA
Ежедневен чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия SpecialКласически тънък матов чорапогащник.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Комфортен подсилен колан с плоски неви..
4.00лв.
Марка: PENTI
Дамски фигурален чорапогащник от модната колекция на турската марка Penti.Дамски чорапогащник от микрофибър и полиамид с дебелина 40 DEN.Моден акцент е имитацията на чорапи над глезените.Невидимо подсилени пръсти.Памучно парче.Плоски комфортни шевове.състав: 85% полиамид, 15% еластан..
10.90лв.
Марка: IMMAGINE
Оформящ чорапогащник от класическата серия на италианската марка IMMAGINEИзработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Комфортен подсилен колан с плоски невидими шевове за пристягане на корема и повдигане на дупето.Намалява обема на талията и бедра..
10.90лв.
Марка: IMMAGINE
Оформящ чорапогащник от класическата серия на италианската марка IMMAGINEИзработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Комфортен подсилен колан с плоски невидими шевове за пристягане на корема и повдигане на дупето.Намалява обема на талията и бедра..
9.90лв.
Марка: IMMAGINE
Дамски чорапогащник от класическата колекция на италианската марка IMMAGINE.Изработен от качествена микрофибърна прежда.Плътен с матово покритие.Дебелина на структурата 100 DEN.Мек и комфортен за ежедневно носене.Памучно хигиенно парче.Допълнителен клин при големия размер.Състав: 86% полиа..
9.90лв.
Марка: OMSA
Ежедневен топъл чорапогащник от класическата серия на италианската марка OMSA, серия ULTRA OPAQUE.Изработен от качествена прежда със съдържание на вълна.Мек и удобен с матирана гладка повърхност за ежедневна употреба.Невидими шевове и малко хигиенно парче.Моделът е със стандартна талия и комфор..
17.50лв.
Марка: OMSA
Фигурален чорапогащник от модната серия на италианската марка OMSA.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Дизайн- малки пръснати пръчици по дължината на крака от съединени по три точки. Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Нов иновативен ..
15.90лв.

1 - 12 от 593 продукта (50 страници)