Facebook Pixel
Меню
Количка

Дамски чорапогащници

В нашия онлайн магазин можете да намерите добре подбрани колекции от качествени продукти. Водим се преди всичко от високото качество на бельото и чорапогащниците. Затова работим единствено с български и европейски производители, които имат не само добро реноме, но и традиции в производството на бельо и чорапогащници.

В тази категория ще откриете нашата колекция дамски чорапогащници от качествени памучни материи.

Това ги прави подходящи не само за ежедневието, но и за спортуване. Освен това можем да предложим на дамите финни чорапогащници от полиамид и еластан и фигурални за допълването на модерна визия. Вече няма нужда да се ограничавате с класическите цветове, нашите чорапогащници имат разнообразни вариации от нюанси.

Помислили сме и за по-едрите дами, за които можем да предложим подходяща номерация чорапогащници.

Не сме забравили да включим в серията и специализирани модели чорапогащници за бременни, чорапогащници за разширени вени и стягащи.

Марка: INNAMORE
Чорапогащник от колекцията на италианската марка INNAMOREИзработен от двойно плетена прежда, което го прави издържлив.Fashion ефект постигнат с финия  ръб минаващ по бялата задна дължина на крака.Без ограничител на колана и пръстите.Плоски комфортни шевове.Памучно парче.Удобен за носене.Пл..
13.90лв.
Марка: filodoro
Чорапогащник от колекцията чорапогащници на италианската марка Filodoro.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Серия Seamless.Супер непрозрачен, матов чорапогащник.Тонизира кожата и я прави по-елстична благодарение на антицелулитния ефект.С един лесен жест на обуване поднасяте ежедне..
18.90лв.
Марка: KNITTEX
Чорапогащник от колекцията на поската марка KNITTEXИзработен от двойно плетена прежда, което го прави издържлив.Fashion ефект постигнат с финия червен ръб минаващ по бялата задна дължина на крака завършващ с малка панделка.Без ограничител на колана и пръстите.Плоски комфортни шевове.Памучно пар..
14.90лв.
Марка: Veneziana
Чорапогащник от колекцията на полската марка Veneziana.Ефектен чорапогащник изработен от мек микрофибър.Моделът подчертава красотата на женските крака.Некомпресиращ в областта на талията, без ограничител, подходящ за къси рокли, поли и панталонки.С невидимо подсилени пръсти.Плоски комфортни шев..
14.50лв.
Марка: Fiore
Фигурален чорапогащник от колркцията на полската марка Fiore.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Този чорапогащник разкрива историята на момиче, което докато работи в мъжки свят, се чуства като танцьорка и дълбоко в себе си, точнокато героинята от филма Flashdance, на който е кръс..
14.50лв.
Дамски чорапогащник с ограничител и ниска талия Meri Bolero Vita bassa 15 DEN Дамски чорапогащник с ограничител и ниска талия Meri Bolero Vita bassa 15 DEN
Разпродажба -22 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианскката марка Meri.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Плътност на структурата 15 DEN.С колан и памучно парче.Ниска талия.Подсилени пръсти.Състав; 90% полиамид, 10% еластан..
3.50лв. 4.50лв.
Дамски чорапогащник с ограничител Meri Bolero 15 DEN Дамски чорапогащник с ограничител Meri Bolero 15 DEN
Разпродажба -22 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианскката марка Meri.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Плътност на структурата 15 DEN.С колан и памучно парче.Подсилени пръсти.Състав; 90% полиамид, 10% еластан..
3.50лв. 4.50лв.
Дамски чорапогащник с ограничител Meri Bolero 20 DEN Дамски чорапогащник с ограничител Meri Bolero 20 DEN
Разпродажба -22 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианскката марка Meri.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Плътност на структурата 20 DEN.С колан и памучно парче.Подсилени пръсти.Състав; 90% полиамид, 10% еластан..
3.50лв. 4.50лв.
Чорапогащник с ограничител Meri Bolero 40 DEN Чорапогащник с ограничител Meri Bolero 40 DEN
Разпродажба -18 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианскката марка Meri.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.С колан и памучно парче.Подсилени пръсти.Състав 84% полиамид, 16% еластан..
4.50лв. 5.50лв.
Дамски чорапогащник без ограничител La Diva Finesse, 20 DEN Дамски чорапогащник без ограничител La Diva Finesse, 20 DEN
Разпродажба -10 %
Марка: La Diva
Дамски чорапогащник без ограничител.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Матов ефект.Моделът е без подсилен колан, подходящ за къси поли и рокли.Плоски комфортни шевове.Дебелина  20 DEN.Състав: 79% полиамид, 21% ликра..
4.68лв. 5.20лв.
Марка: GATTA
Фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Gatta Плътен дамски чорапогащник със нежна шарка на контрастни сърца.Изработен от микрофибътна прежда с дебелина 50 DEN.Без ограничител. Невидимо подсилване на пръстите.Плоски комфортни шевове.Удобен коланПлътност 20 DenСъстав: 87..
22.00лв.
Марка: GATTA
Фигурален чорапогащник от колекцията на полската марка Gatta Плътен дамски чорапогащник със нежна шарка на контрастни сърца.Изработен от микрофибътна прежда с дебелина 50 DEN.Без ограничител. Невидимо подсилване на пръстите.Плоски комфортни шевове.Удобен коланПлътност 20 DenСъстав: 87..
22.00лв.

1 - 12 от 616 продукта (52 страници)