Facebook Pixel
Меню
Количка

Пижами

Знаете ли, че според проучванията прекарваме една трета от живота си в леглото? А замисляли ли сте се колко е важен избора на дамска пижама за нашия сън?

Разбира се всичко зависи от Вас и предпочитанията Ви. Някой дами предпочитат дамските пижами да ги обгръщат в комфорт и мекота. А други залагат на чувственото докосване на сатена, който гали кожата им, докато се унасят в съня.

Затова в тази категория сме подбрали най-добрите модели дамски пижами. За да отговорим на нуждите на всяка една жена, която иска да направи съня си пълноценен. Подбрали сме актуални модели дамски пижами на български и европейски производители. Всеки един продукт е изработен от качествени материали и с внимание към най-малкият детайл.

Покажете индивидуалния си стил докато спите с избраните модели дамски пижами, нощници и халати на www.belioonline.bg.

Марка: Love and BRA
Луксозна пижама от модната колекция на италианската марка Love and BRA.Изработена от мек плат дантела и сатен.Комплектът се състои от горна част тип риза и дълъг панталон.Ризата е със свободна кройка.Изработена е от мек дантелен плат.Деколтето е заострено с класическа яка.Закопчаването е прдно ..
107.80лв.
Марка: rubinasecret
Дамска пижама от зимната колекция на турската марка Rubina Secret.Комплекта е изработен от мека, памучна материя с еластан.Платът е изключително мек и комфортен за носене.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло, изработено от същия цвят плат.Щампа на цветя в предната част.Долната част е..
59.90лв.
Марка: rubinasecret
Дамска пижама от зимната колекция на турската марка Rubina Secret.Комплекта е изработен от мека, памучна материя с еластан.Платът е изключително мек и комфортен за носене.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло, изработено от същия цвят плат.Щампа на пеперуди в предната част.Долната час..
54.90лв.
Марка: rubinasecret
Дамска пижама от зимната колекция на турската марка Rubina Secret.Комплекта е изработен от мека, памучна материя с еластан.Платът е изключително мек и комфортен за носене.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло, изработено от същия цвят плат.Щампа на цветя и надпис Science is the most b..
54.90лв.
Марка: Areal
Дамска пижама от зимната колекция на българската марка Areal.Комплекта е изработен от мека, памучна ватирана материя.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло, изработено от същия цвят плат.Блузата е изработена от червена ватирана материя.В предната част има щампа с Коледна тематика- снеж..
29.70лв.
Марка: Areal
Дамска пижама от зимната колекция на българската марка Areal.Комплекта е изработен от мека, памучна ватирана материя.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло, изработено от същия цвят плат.Блузата е изработена от червена ватирана материя.В предната част има щампа с Коледна тематика- снеж..
29.70лв.
Марка: Areal
Дамска пижама от зимната колекция на българската марка Areal.Комплекта е изработен от мека, плътна, ватирана памучна материя.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло с малък контрастен украсителен кант.Блузата е изработена от едноцветен памук с ефектен блестящ надпис Believe.Долната..
41.90лв.
Марка: Areal
Дамска пижама от зимната колекция на българската марка Areal.Комплекта е изработен от мека, плътна, памучна материя интерлог.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло с малък контрастен украсителен кант.Блузата е изработена от едноцветен памук с ефектна щампа на коледен елен .Долната част..
29.70лв.
Марка: Areal
Дамска пижама от зимната колекция на българската марка Areal.Комплекта е изработен от мека, плътна, памучна материя интерлог.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло с малък контрастен украсителен кант.Блузата е изработена от едноцветен памук с ефектна щампа на чаша за чай и надпис Tea t..
29.70лв.
Марка: Areal
Дамска пижама от зимната колекция на българската марка Areal.Комплекта е изработен от мека, плътна, памучна материя интерлог.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло с малък контрастен украсителен кант.Блузата е изработена от едноцветен памук с ефектна щампа на овца и надпис live is swee..
29.70лв.
Марка: Areal
Дамска пижама от зимната колекция на българската марка Areal.Комплекта е изработен от мека, плътна, памучна материя интерлог.Горната част е блуза с дълги ръкави.Деколтето е обло с малък контрастен украсителен кант.Блузата е изработена от едноцветен памук с ефектна щампа на мече държащо коледна играч..
29.70лв.
Марка: Златев
Дамска пижама от есенно- зимната колекция на Златев- БГКомплектът е изработен от мека памучна материя- интерлог.Горната част- блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от цикламен на цвят памук с кант от контрастен тъмносин плат на бели точки.Забавна щампа в предната част.Надпис Hello Wint..
39.00лв.

1 - 12 от 379 продукта (32 страници)