Facebook Pixel
Меню
Количка

Фигурални

Нуждаете ли се от закачлив акцент, с които да подчертаете естествената си красота? А какво ще кажете да комбинирате любимата пола или рокля с фигурални чорапогащници?

В тази категория ще откриете нашата най-нова колекция фигурални чорапогащници. Секси и елегантни. Всеки един модел би се вписал перфектно в облеклото на всяка съвременна жена. Няма значение дали искате да ги носите с високи обувки или със спортни кецове. Фигуралните чорапогащници Ви дават свободата да развихрите въображението си и да сътворите сами своя стил. 

Насладете се на превъзходния комфорт и перфектното прилягане по тялото на нашите фигурални чорапогащници. Създадени с мисъл за Вашето удобство, те се отличават с издържливост и копринена мекота.

Изберете качествените фигурални чорапогащници с Бельоонлайн! Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или се нуждаете от помощ при избора!

Марка: Philippe Matignon
Луксозен дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка Philippe Matignon.Изработен от полиамидна прежда с високо качество.Модел средна мрежа.Невидимо подсилени пръсти.Без ограничител в областта на талията.Чудесно допълнение към модната ви визия.Модел, който със сигурност ще прив..
20.20лв.
Марка: OMSA
Чорапогащник от колекцията на италианската марка Omsa.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликта.Дизайн- средна мрежа.Без ограничител на талията и на пръстите.Памучно парче...
12.20лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 50 DEN.Дизайн-  геометрични фигури със страничен кант.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Произв..
11.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 50 DEN.Дизайн-  големи точки.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащника&n..
10.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 20 DEN.Дизайн- флорален.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащника  - Ита..
13.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 20 DEN.Дизайн- панделкиПодходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащника  - Итал..
10.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 20 DEN.Дизайн- имитация на 7/8 чорапи.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащни..
13.90лв.
Марка: MERI
Дамски фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Meri.Плътност 50 DEN.Дизайн- геометрични фигури.Подходчщ за завършване на вашата визия.Изработен от весококачествени материали.Състав на материала на чорапогащника- 88 % полиамид- 12 % еластан.Производител на чорапогащника&n..
11.90лв.
Марка: SESTO SENSO
Чорапогащник от модната колекция на полската марка sesto senso.Луксозна серия .Отвирен модел- чорапи със жартиери.Плоски, комфортни шевове.Със дантелен колан и силиконови ленти.Плътност 15 DEN.Идеален за парти събития.Състав: 76% полиамид,24% еластан..
34.70лв.
Марка: NOQ by Knitex
Чорапогащник от модната колекция на полската марка KNITEX.Луксозна серия NOQ.С ръб минавщ по цялата дължина на крака отзад.Плоски, комфортни шевове.Памучно парче.Плътност 20 DEN.Идеален за парти събития.Състав: 88% полиамид,11% еластан, 1% памук..
13.60лв.
Марка: NOQ by Knitex
Чорапогащник от модната колекция на полската марка KNITEX.Луксозна серия NOQ.С ръб минавщ по цялата дължина на крака отзад.Ръбът е образуван от малки нанизани ромбоиди запълнени със сребриста нишка.Плоски, комфортни шевове.Памучно парче.Плътност 20 DEN.Идеален за парти събития.Състав: 86% полиа..
19.40лв.
Марка: Veneziana
Фигурален чорапогащник от колекцията на италианската марка Veneziana Едра мрежа със сребрист лурекс.Състав; 80% полиамид, 20% еластан..
13.90лв.

1 - 12 от 381 продукта (32 страници)