Facebook Pixel
Меню
Количка

Фигурални

Нуждаете ли се от закачлив акцент, с които да подчертаете естествената си красота? А какво ще кажете да комбинирате любимата пола или рокля с фигурални чорапогащници?

В тази категория ще откриете нашата най-нова колекция фигурални чорапогащници. Секси и елегантни. Всеки един модел би се вписал перфектно в облеклото на всяка съвременна жена. Няма значение дали искате да ги носите с високи обувки или със спортни кецове. Фигуралните чорапогащници Ви дават свободата да развихрите въображението си и да сътворите сами своя стил. 

Насладете се на превъзходния комфорт и перфектното прилягане по тялото на нашите фигурални чорапогащници. Създадени с мисъл за Вашето удобство, те се отличават с издържливост и копринена мекота.

Изберете качествените фигурални чорапогащници с Бельоонлайн! Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или се нуждаете от помощ при избора!

Марка: PENTI
Дамски фигурален чорапогащник от модната колекция на турската марка Penti.Дамски чорапогащник от микрофибър и полиамид с дебелина 40 DEN.Моден акцент е имитацията на чорапи над глезените.Невидимо подсилени пръсти.Памучно парче.Плоски комфортни шевове.състав: 85% полиамид, 15% еластан..
10.90лв.
Марка: OMSA
Фигурален чорапогащник от модната серия на италианската марка OMSA.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Дизайн- малки пръснати пръчици по дължината на крака от съединени по три точки. Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Нов иновативен ..
15.90лв.
Марка: OMSA
Фигурален чорапогащник от модната серия на италианската марка OMSA.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Дизайн имитиращ щампа на флорални мотиви. Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Нов иновативен колан без шевове.Стандартна талия.Неви..
15.90лв.
Марка: OMSA
Фигурален чорапогащник от модната серия на италианската марка OMSA.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Дизайн имитирсщ татуировка на цветя в бароков стил в задната част на глезена. Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Стандартна талия...
15.90лв.
Марка: OMSA
Фигурален чорапогащник от модната серия на италианската марка OMSA.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Дизайн имитирсщ едри ромбове.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Иновативен колан без шевове..Стандартна талия.Невидимо подсилени пръсти..
15.90лв.
Марка: BELLISSIMA
Дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка Bellissima.Изработен е от полиамидна прежда.Изключително приятен за носене.Памучно парче.Модният ефект се постига от звездите на прозрачна основа.Плътност 20 DEN.Без ограничител. Подходящ за носене с къси поли и панталони.Състав..
9.90лв.
Марка: BELLISSIMA
Плътен дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка Bellissima.Изработен е от плътен, мек микрофибър.Изключително приятен за носене.Памучно парче.Модният ефект се постига от контрастната червена шарка във формата на ромбове.Издължава видимо силуета на краката.Плътност 50 D..
10.90лв.
Марка: BELLISSIMA
Плътен дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка Bellissima.Изработен е от плътен, мек микрофибър.Изключително приятен за носене.Памучно парче.Модният ефект се постига от нежната шарка във форма на рибя кост.Издължава видимо силуета на краката.Плътност 50 DEN.Състав: 86..
15.90лв.
Марка: SiSi
Фигурален дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка SiSi.Прозрачен чорапогащник с полупрозрачни 7/8 чорапи, с мотив на ромби върху флорален дизайн.Плътност 40 DEN.Иновативен безшевен колан, който е невидим под дрехите.Невидимо подсилени пръсти.Състав: 86% полиамид, 14% ..
22.99лв.
Марка: SiSi
Фигурален дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка SiSi.Плътен фигурален чорапогащник с дебелина 50 DEN.Моден елемент на макро точки с ефект на кадифе.Иновативен безшевен колан, който е невидим под дрехите.Невидимо подсилени пръсти.Състав: 83% полиамид, 14% еластан, 3%..
20.99лв.
Марка: SiSi
Фигурален дамски чорапогащник от модната колекция на италианската марка SISI.Прозрачен чорапогащник с фигури на ромб и точки.Плътност 20 DEN.Иновативен безшевен колан, който е невидим под дрехите.Невидимо подсилени пръсти.Състав: 86% полиамид, 14% еластан..
19.99лв.
Марка: KNITEX
Дамски чорапогащник от модната колекция на полската марка KNITEX.Изработен по 3D технология от микрофибър, което го прави много еластичен и добре прилепващ.Мек и комфортен на допир.Денбелина на микрофибъра 50 DEN.Ефектена геометрична шарка по цялата дължина на крака.Прозрачни части със бле..
20.00лв.

1 - 12 от 356 продукта (30 страници)