Остават броени дни до началото на лятото. А с това все повече хора, се замислят как да прекарат ваканцията. Ако и Вие сте като нас и нямате търпение да съберете багажа и да се втурнете към морето, попаднали сте на правилното място. Защото днес ще бъдем отново на гребена на вълната. И ще си поговорим за най-любимото ни място. А именно – плажа.

В предната статия Ви представихме нашата нова колекция от бански костюми за дамите и господата. Затова днес ще продължим да Ви говорим за летните приключения. Но този път фокуса ще е на любимите аксесоари за плажа. Тези малки неща, без който преживяването ни ще бъде малко по-неудобно.

чанти
Често ни се е случвало да тръгнем за плажа и по пътя да се сетим, че сме забравили така необходимите ни аксесоари. И ако това Ви се струва маловажно, предизвикваме Ви да отидете на плажа БЕЗ хавлия. Със сигурност ще се убедите, че не е никак удобно да прекарате три часа, лежейки на пясъка.

Плажните хавлии са един от най-важните аксесоари за плаж. Те са не само практични, но и задължителни, ако искате да се чувствате удобно. Изработени от памук, но по-тънки от обикновените и заемащи малко място. Това ги прави изключително компактни и леки.

Друго предимство на плажните хавлии е, че изсъхват по-бързо и не задържат пясък. Затова много хора предпочитат вместо кърпа да си вземат втора хавлия.

хавлии
А Вие избрахте ли вече своята плажна хавлия? Не се притеснявайте, ако не знаете от къде да си вземете качествена хавлия. Защото и тази година, в нашия сайт ще откриете голям избор от плажни хавлии. Висококачествен памук, разнообразни цветове и принтове.

Бъдете и това лято уникални на плажа с нашите хавлии.

Но плажните хавлии, не са единствения необходим аксесоар за плажа. Много дами обичат да изглеждат перфектно, дори на плажа. Затова този сезон, специално за тях са на мода плажните аксесоари като шалове, шапки, чанти и джапанки. В модерни цветове и принтове. Можете да експериментирате, докато откриете своя неповторим стил.

рокли
За дамите, който обичат да са винаги подготвени можем да предложим голямо разнообразие от поли, рокли и туники. Създайте своя неповторим плажен стил с нашата нова колекция от аксесоари.

Съчетайте банския костюм с ефирен шал или подходяща рокля. И накрая завършете своята визия с подходяща шапка и чанта.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да Ви е било интересно да научите за новите тенденции в плажната мода. Следете нашия блог, защото това лято ще продължим да говорим за любимия морски стил.