Facebook Pixel
Меню
Количка

Класически

Стилни и винаги на мода.

Това са класическите чорапогащници през нашите очи. Затова и в тази категория можете да откриете нашата най-нова колекция класически чорапогащници. Постарали сме се да Ви предложим голямо разнообразие от модели и цветове.

Подбрали сме най-добрите световни производители на класически чорапогащници – Gatta, Penti, Azira, Incanto, Glamour, Donna BC, Sensi и много други. Техните модели се отличават не само със стилната си линия, но и с високото си качество.

Всички класически чорапогащници са изработени от висококачествени материали. Това Ви гарантира, че за какъвто и повод да Ви трябва, те Ви впечатлят със своята здравина.

В страничната лента, можете да филтрирате класическите чорапогащници спрямо желаната дебелина и номер.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако имате нужда от помощ с избора. 

Марка: BELLISSIMA
Ежедневен чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия Maternity.Класически тънък матов чорапогащник.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.С анатомичен колан специално да се ..
10.90лв.
Марка: BELLISSIMA
Чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия EVERYDAYТънък матов чорапогащник.Без ограничител на колана. Подходящ за носене с къси поли и рокли.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Еднородна структура по цялата дължина.Добре приляга към краката без да..
6.90лв.
Марка: BELLISSIMA
Чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия EVERYDAYУлтра тънък матов чорапогащник.Без ограничител на колана. Подходящ за носене с къси поли и рокли.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Еднородна структура по цялата дължина.Добре приляга към краката ..
8.20лв.
Марка: BELLISSIMA
Ежедневен чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия Special.Класически тънък матов чорапогащник.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Комфортен подсилен колан с плоски нев..
4.00лв.
Марка: BELLISSIMA
Ежедневен чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия SpecialКласически тънък матов чорапогащник.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.Комфортен подсилен колан с плоски неви..
4.00лв.
Марка: IMMAGINE
Дамски чорапогащник от класическата колекция на италианската марка IMMAGINE.Изработен от качествена микрофибърна прежда.Плътен с матово покритие.Дебелина на структурата 100 DEN.Мек и комфортен за ежедневно носене.Памучно хигиенно парче.Допълнителен клин при големия размер.Състав: 86% полиа..
9.90лв.
Марка: OMSA
Ежедневен топъл чорапогащник от класическата серия на италианската марка OMSA, серия ULTRA OPAQUE.Изработен от качествена прежда със съдържание на вълна.Мек и удобен с матирана гладка повърхност за ежедневна употреба.Невидими шевове и малко хигиенно парче.Моделът е със стандартна талия и комфор..
17.50лв.
Марка: OMSA
Луксозен фин чорапогащник от класическата серия на италианската марка OMSA, серия SUPPORT TIGHTS.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Непрозрачен, мнофо фин чорапогащник, който придава на краката макиажен ефект.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна уп..
9.70лв.
Марка: OMSA
Оформящ чорапогащник от класическата серия на италианската марка OMSAИзработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Комфортен подсилен колан с плоски невидими шевове за пристягане на корема и повдигане на дупето.Намалява обема на талията и бедрата и..
15.60лв.
Марка: OMSA
Луксозен фин чорапогащник от класическата серия на италианската марка OMSA, серия SEAMLESS.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Ултрапрозрачен, без шевове по тялото с ефект на естествен тен.Произведен по нова безшевна технология за перфектен комфорт и привлекателна форма.Добре прил..
10.50лв.
Марка: OMSA
Луксозен фин чорапогащник от класическата серия на италианската марка OMSA, серия SEAMLESS.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Ултрапрозрачен, без шевове по тялото с ефект на естествен тен.Произведен по нова безшевна технология за перфектен комфорт и привлекателна форма.Добре прил..
10.50лв.
Марка: OMSA
Ежедневен чорапогащник от класическата серия на италианската марка OMSA, серия OPAQUE.Изработен от качествена микрофибърна прежда с ликра по 3D технология.Добре приляга към краката с " Велурен ефект".Мек и удобен с матирана гладка повърхност за ежедневна употреба.Невидими шевове и малко хигиенн..
14.90лв.

1 - 12 от 200 продукта (17 страници)