Facebook Pixel
Меню
Количка

Класически

Стилни и винаги на мода.

Това са класическите чорапогащници през нашите очи. Затова и в тази категория можете да откриете нашата най-нова колекция класически чорапогащници. Постарали сме се да Ви предложим голямо разнообразие от модели и цветове.

Подбрали сме най-добрите световни производители на класически чорапогащници – Gatta, Penti, Azira, Incanto, Glamour, Donna BC, Sensi и много други. Техните модели се отличават не само със стилната си линия, но и с високото си качество.

Всички класически чорапогащници са изработени от висококачествени материали. Това Ви гарантира, че за какъвто и повод да Ви трябва, те Ви впечатлят със своята здравина.

В страничната лента, можете да филтрирате класическите чорапогащници спрямо желаната дебелина и номер.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако имате нужда от помощ с избора. 

Марка: POMPEA
Чорапогащник от колекцията на италианската марка Pompea.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Летен модел с плътност 8 DEN.С отворени пръсти- подходящ за сандали.Без ограничител- подходящ за къси рокли и поли.Състав 90% полиамид, 10% еластан...
9.70лв.
Марка: filodoro
Чорапогащник от класическата колекция на италианскатамарка filodoro.Изработени от мек микрофибър.Плътни, непрозрачни с матово покритие.Плътност 50 DEN.Формовано стъпало и невидимо подсилени пръсти.Памучно парче.Подходящ за ежедневно носене и специални случаи.Състав;86% полиамид, 14% еластан..
10.90лв.
Марка: filodoro
Чорапогащник от колекцията чорапогащници на италианската марка Filodoro.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Серия Seamless.Супер непрозрачен, матов чорапогащник.Тонизира кожата и я прави по-елстична благодарение на антицелулитния ефект.С един лесен жест на обуване поднасяте ежедне..
18.90лв.
Дамски чорапогащник с ограничител и ниска талия Meri Bolero Vita bassa 15 DEN Дамски чорапогащник с ограничител и ниска талия Meri Bolero Vita bassa 15 DEN
Разпродажба -22 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианскката марка Meri.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Плътност на структурата 15 DEN.С колан и памучно парче.Ниска талия.Подсилени пръсти.Състав; 90% полиамид, 10% еластан..
3.50лв. 4.50лв.
Дамски чорапогащник с ограничител Meri Bolero 15 DEN Дамски чорапогащник с ограничител Meri Bolero 15 DEN
Разпродажба -22 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианскката марка Meri.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Плътност на структурата 15 DEN.С колан и памучно парче.Подсилени пръсти.Състав; 90% полиамид, 10% еластан..
3.50лв. 4.50лв.
Дамски чорапогащник с ограничител Meri Bolero 20 DEN Дамски чорапогащник с ограничител Meri Bolero 20 DEN
Разпродажба -22 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианскката марка Meri.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Плътност на структурата 20 DEN.С колан и памучно парче.Подсилени пръсти.Състав; 90% полиамид, 10% еластан..
3.50лв. 4.50лв.
Чорапогащник с ограничител Meri Bolero 40 DEN Чорапогащник с ограничител Meri Bolero 40 DEN
Разпродажба -18 %
Марка: MERI
Дамски чорапогащник от колекцията на италианскката марка Meri.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.С колан и памучно парче.Подсилени пръсти.Състав 84% полиамид, 16% еластан..
4.50лв. 5.50лв.
Дамски чорапогащник без ограничител La Diva Finesse, 20 DEN Дамски чорапогащник без ограничител La Diva Finesse, 20 DEN
Разпродажба -10 %
Марка: La Diva
Дамски чорапогащник без ограничител.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Матов ефект.Моделът е без подсилен колан, подходящ за къси поли и рокли.Плоски комфортни шевове.Дебелина  20 DEN.Състав: 79% полиамид, 21% ликра..
4.68лв. 5.20лв.
Безшевен плътен антицелулитен чорапогащник GOLDEN LADY MY BEAUTY REDUXCELL 100 DEN Безшевен плътен антицелулитен чорапогащник GOLDEN LADY MY BEAUTY REDUXCELL 100 DEN
Изчерпан
Марка: GOLDEN LADY
Чорапогащник от колекцията на италианската марка GOLDEN LADY.Чорапогащникът е ултра непрозрачен и изключително мек.Изработен от специална комбинация от прежди, които чрез топлината на тялото стимулират микроциркулацията на кожата.Антицелулитен ефект- кожата придобива еластичност и е по стегната..
19.40лв.
Марка: filodoro
Дамски чорапогащник от класическата серия на италианската марка filodoro.Мек и кадифен непрозрачен матов чорапогащник от микрофибър.Добре приляга към краката без да се свлича.Комфортен колан тип ограничител около талията и ханша.Невидимо подсилени пръсти.Без ограничител на петите.Плътност на ст..
10.60лв.
Марка: filodoro
Дамски чорапогащник от класическата серия на италианската марка filodoro.Релаксиращ полупрозрачен матов чорапогащник с градюирана компресия.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Комфортен колан тип ограничител около талията и ханша.Подсилен..
8.90лв.
Марка: filodoro
Дамски чорапогащник от класическата серия на италианската марка filodoro.Елегантен прозрачен матов чорапогащник.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Комфортен колан тип ограничител около талията и ханша.Невидимо подсилени пръсти.Без ограни..
6.70лв.

1 - 12 от 213 продукта (18 страници)