Facebook Pixel
Меню
Количка

Класически

Стилни и винаги на мода.

Това са класическите чорапогащници през нашите очи. Затова и в тази категория можете да откриете нашата най-нова колекция класически чорапогащници. Постарали сме се да Ви предложим голямо разнообразие от модели и цветове.

Подбрали сме най-добрите световни производители на класически чорапогащници – Gatta, Penti, Azira, Incanto, Glamour, Donna BC, Sensi и много други. Техните модели се отличават не само със стилната си линия, но и с високото си качество.

Всички класически чорапогащници са изработени от висококачествени материали. Това Ви гарантира, че за какъвто и повод да Ви трябва, те Ви впечатлят със своята здравина.

В страничната лента, можете да филтрирате класическите чорапогащници спрямо желаната дебелина и номер.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако имате нужда от помощ с избора. 

Марка: Philippe Matignon
Луксозен дамски чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Philippe Matignon.Високо качество дъжащо се на перфектната изработка и материалите.Чорапогащникът е изработен по нова безшевна технология.Комфорт и удобство за вашите крака.Плътност 70 DENКоланът е анатомичен с норма..
22.99лв.
Марка: Philippe Matignon
Луксозен дамски чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Philippe Matignon.Високо качество дъжащо се на перфектната изработка и материалите.Чорапогащникът е изработен по нова безшевна технология.Комфорт и удобство за вашите крака.Плътност 20 DENКоланът е анатомичен с норма..
18.99лв.
Марка: Philippe Matignon
Луксозен дамски чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Philippe Matignon.Високо качество дъжащо се на перфектната изработка и материалите.Чорапогащникът е със градюирана компресия по дължината на краката.Комфорт и удобство за вашите крака.Плътност 50 DENОформящия колан д..
24.99лв.
Марка: Philippe Matignon
Луксозен дамски чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Philippe Matignon.Високо качество дъжащо се на перфектната изработка и материалите.Чорапогащникът е изработен от иновативна прежда с топлинен ефект, което гаранрира подържането на телесната температура дори и в най- студе..
32.99лв.
Марка: BELLISSIMA
Ежедневен чорапогащник от класическия каталог на италианската марка Bellissima, серия Maternity.Класически плътен матов чорапогащник.Изработен от качествена полиамидна прежда с ликра.Добре приляга към краката без да се свлича.Лек и удобен за ежедневна употреба.С анатомичен колан специално да се..
13.90лв.
Марка: IMMAGINE
Чорапогащник от колекцията на италианската марка IMMAGINE.Изработен от микрофибър с ликра.Плътни и стегнати, изработени по 3D технология.Дебелина 300DEN.С плътна матова повърхност.Плоски, комфортни шевове.Памучно парче.Състав 86% полиамид, 11% еластан, 3% памук..
18.90лв.
Марка: SESTO SENSO
Чорапогащник от колекцията на полската марка SESTO SENSO.Изработен от непрозрачен, стегнат микрофибър с плъност 70 DEN.Меки и комфортни на допир.Плоски комфортни шевове.Без очертан ограничител.Състав: 86% полиамид, 14% еластан..
8.90лв.
Марка: MARILYN
Луксозен чорапогащник от зимната колекция на марката Marilyn.Добре покриващ с деликатен блясък по цялата повърхност.Пасват добре по краката.- Много еластични.- Бързосъхнеща материя.- Меки на допир.- Запазват оригиналната си форма.- Антибактериални.- Имат невидимо подсилени пръсти.- Плоски, неви..
18.00лв.
Марка: SiSi
Луксозен чорапогащник от колекцията на италианската марка SiSiПроизведен по иновативна безшевна технология.Ниска талия, без шевове и уплътняване.Намалява видимо неравностите по кожата причинени от натрупването на целулит.Подобрява микроциркулацията на кожата и я изглажда.Плътност 100 Den.Невиди..
20.99лв.
Марка: BELLISSIMA
Чорапогащник от колекцията на италианската марка BELLISSIMA.Изработен от качествени полиамидни прежди с еластан.Плътност на структурата 70 DENЕластичен, успокояващ, прозрачен чорапогащник с градуирана компресия.С ораничител и памучно парче.Плоски комфортни шевове.Състав 88% полиамид, 10% е..
8.50лв.
Марка: BELLISSIMA
Чорапогащник от колекцията на италианската марка BELLISSIMA.Изработен от качествени полиамидни прежди с еластан.Плътност на структурата 40 DENЕластичен, успокояващ, прозрачен чорапогащник с градуирана компресия.С ораничител и памучно парче.Плоски комфортни шевове.Състав 88% полиамид, 10% е..
7.50лв.
Марка: SiSi
Луксозен чорапогащник от колекцията на италианската марка SiSi.Изработен от каччествена полиамидна пржда с ликра.Висок мек колан покриващ и моделиращ талията.Без шевове.Плътност 30 DEN.Оформящ краката за перфектен силует.Състав 84% полиамид, 16% еластан..
15.99лв.

1 - 12 от 216 продукта (18 страници)