Facebook Pixel
Меню
Количка

Парео

Несъмнено, плажното парео е най-красивият аксесоар, който можете да вземете за плажа. Изключително леки и свободни. Те са изработени от прозрачни или полупрозрачни материи, които се съчетават идеално с Вашите бански.

Най-голямото предимство на плажното парео е, че можете да го откриете в различни дизайни – пола, туника, рокля или шал с правоъгълна форма.

Повечето дами залагат на плажното парео – шал. Причината е, че има голям размер и може да се навързва по различни начини. Много по-практичен е от моделите, които са само като пола или туника.

Открийте перфектното допълнение за морските приключения с Belioonline.

В тази категория можете да разгледате нашите модели плажно парео. Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако имате колебания на кой модел да заложите.

Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 120/ 180 см, щампа 6 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вся..
19.80лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 120/ 180 см, щампа 5 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вся..
19.80лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 120/ 180 см, щампа 4 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вся..
19.80лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 120/ 180 см, щампа 2 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вся..
19.80лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 120/ 180 см, щампа 1 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вся..
19.80лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 100/ 160 см, щампа 17 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вс..
18.40лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 100/ 160 см, щампа 11 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вс..
18.40лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 100/ 160 см, щампа 10 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вс..
18.40лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 100/ 160 см, щампа 9 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вся..
18.40лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 100/ 160 см, щампа 7 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вся..
18.40лв.
Марка: MagiBel
Памучно парео за плаж 100/ 160 см, щампа 2 Има правоъгълна форма . Завършва с разноцвитни пискюлчета. Поради големия си размер може да се завързва по различни начини. Практичен и удобен шал-парео ,може да се вързва като рокля, като пола, съхне бързо, не прозира, много е мекичък и стои красиво на вся..
18.40лв.
Марка: NEW SILHOUETTE
Плажно парео 9467, червен Многофункционален модел плажно парео. Може да се облича като къса рокля или като дълга пола. Размер; S- L Състав; 85 % полиамид, 15 % еластан..
28.00лв.

1 - 12 от 58 продукта (5 страници)