Facebook Pixel
Меню
Количка

Презрамки

Придайте красота и елегантност на всеки сутиен с Belioonline.

Забравете за дългите дни, в които търсите подходящ сутиен за всяка дреха. Вече е толкова лесно да смените презрамките и да ги приспособите за всяка визия.

В тази категория можете да разгледате нашите презрамки за сутиени.

Постарахме се да Ви предложим голямо разнообразие от цветове и дизайни. Затова сме сигурни, че всяка дама ще може да открие подходящи презрамки според своя вкус и предпочитания.

Не пропускайте и да разгледате голямото ни разнообразие от сутиени. Заложете на сутиените push-up и super push-up, когато искате да оформите и увеличите бюста си. Или изберете сутиените бриджитка за любимите си тоалети с голямо деколте.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112 и ние ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Марка: Leilieve BY MANICARDI
Бижу към сутиен бриджитка със залепване отстрани Leilieve 3306 Придава красота и елегантност на сутиена...
11.60лв.
Марка: VENERASTYLE
Текстилни презрамки за сутиени с метални аксесоари Изработени от качествени материали Аксесоарите са метални  , боядисани в съответния цвят Презрамките се регулират Производител Венера стил България..
2.50лв.
Марка: Finesse
Силиконови презрамки със сребристи метални аксесоари Качествена , здрава  силиконова лента Аксесоарите са от сребрист метал Производител Финес България..
2.80лв.
Марка: Finesse
Силиконови презрамки с бели метални аксесоари Качествена , здрава  силиконова лента Аксесоарите са от бял метал Производител Финес България..
2.80лв.
Марка: Finesse
Силиконови презрамки с пластмасови аксесоари Качествена , здрава  силиконова лента Аксесоарите са от прозрачна пластмаса Производител Финес България..
2.80лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен с кръстосване на гърба. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от еластичен ластик . Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Откъм страната на гърба има красив елемент. Страна на произход Китай..
2.90лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен с къдрички. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от еластичен ластик завършващи отстрани със къдрици. Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Страна на произход Китай..
2.50лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен от щампован сатен. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от нееластичен щампован на рози сатен. Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Страна на произход Китай..
2.00лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен с бижу. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от еластичен едноцветен ластик. Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Отпредната страна  има красив елемент от синци. Страна на произход Китай..
4.00лв.
Марка: MagiBel
Декоративни презрамки за сутиен с бижу. Красиви декоративни презрамки за сутиен изработени от еластичен шарен ластик. Презрамките са регулируеми по дължина. Кукичките и регулаторите са метални. Откъм страната на гърба има красив елемент. Страна на произход Китай..
3.00лв.

1 - 10 от 10 продукта (1 страници)