Facebook Pixel
Меню
Количка

Сутиен +

Бъдете винаги неотразима с Belioonline.

В тази категория можете да разгледате нашите комплекти – сутиени и бикини. Нашата нова колекция е специално подбрана от нашия екип. Целта ни беше да Ви предложим на всяка дама удобството и качеството, което търси.

Но освен това добавихме нотка закачливост и женственост. Защото жените заслужават да се чувстват специални, каквото и да облекат.

Нашите комплекти – сутиени и бикини се предлагат в различни модели, номера и цветове. В описанията на всеки продукт има подробна информация за марката, изработката и материята.

Открийте перфектния комплект сутиени и бикини още СЕГА!

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако имате въпроси относно комплектите или се нуждаете от помощ с избора.

Марка: Finesse
Дамски комплект от модната колекция на българската марка Finesse Изработен от елстиен жакардов сатен и мека дантела.Горна част на комплекта - сутиен тип бриджитка с формовани чашки и вградени подплънки на банел.Празрамките са свалящи се , регулируеми по дължина. Сутиенът е изработен от комбинац..
44.90лв.
Марка: LORMAR
Комплект сутиен с бразилиана от Коледната колекция на италианската марка LORMAR.Луксозен комплект бельо изработен от едноцветен микрофибър с тюл.Горна част- сутиен с формовани неподплатени чашки на банели.Колан изработен от тюл.Постоянно позиционирани, регулируеми презрамки.Долна част- бст..
62.60лв.
Марка: Love and BRA
Екстравагантен комплект бельо от модната серия на италианската марка LOVE AND BRA Изработен от висококачествена дантела с апликирани цветя върху тюл и тюл.Горната част е балконет напомнящ корсет с твърди, формовани, неподплатени чашки на банели.Презранките са регулируеми. Закопчаванет..
63.90лв.
Марка: Love and BRA
Екстравагантен комплект бельо от модната серия на италианската марка LOVE AND BRA Изработен от висококачествена дантела и тюл.Горната част е сутиен с твърди, формовани, неподплатени чашки на банели.Презранките са регулируеми. В педната им част има очарователни верижки обхващащи сексапилно ..
44.90лв.
Марка: Love and BRA
Екстравагантен комплект бельо от модната серия на италианската марка LOVE AND BRA Изработен от висококачествен микрофибър с мокър ефект и тюл.Горната част е балконет напомнящ корсет с твърди, формовани, неподплатени чашки на банели.Презранките са регулируеми, свалящи се. В педната им част ..
49.90лв.
Марка: INFIORE
Комплект от класическите предложения на италианската марка Infiore.Продукта е от новата серия на фирмата GHOST.Изработен е мек микрофибър с технология на лазерно обработване на изделието.Серията предлага бельо отличаващо се с комфорт и добро прилягане към тялото с невидим ефект под дрехите..
45.90лв.
Марка: JADEA
Комплект от модната колекция на италианската марка  Jadea.Изработен от мека памучна щампована материя.Десен- лимони върху тъмносиня основа.Горната част на комплекта е сутиен с формовани подплатени чашки без банели.Презрамките са постоянно позиционирани, регулируеми.Закопчаване задно с две ..
23.90лв.
Марка: JADEA
Комплект от модната колекция на италианската марка  Jadea.Изработен от мека памучна щампована материя.Десен- цветя в кафяво върху петролена основа.Горната част на комплекта е сутиен с формовани подплатени чашки без банели.Презрамките са постоянно позиционирани, регулируеми.Закопчаване задн..
23.90лв.
Марка: JADEA
Комплект от модната колекция на италианската марка  Jadea.Изработен от мека памучна щампована материя.Десен- зелено каре в шотландски стил.Горната част на комплекта е сутиен с формовани подплатени чашки без банели.Презрамките са постоянно позиционирани, регулируеми.Закопчаване задно с две ..
23.90лв.
Марка: JADEA
Комплект от модната колекция на италианската марка  Jadea.Изработен от мека памучна щампована материя.Десен- червено каре в шотландски стил.Горната част на комплекта е сутиен с формовани подплатени чашки без банели.Презрамките са постоянно позиционирани, регулируеми.Закопчаване задно с две..
23.90лв.
Марка: INFIORE
Луксозен дамски комплект от колекцията SINFONY на марката INFIORE.Комплектът е изработен от мека флорална дантела.Горната част е сутиен с формовани push- up чашки на банели.Моделът е добре познат на дамите желаещи да повдигнат и оформят бюста си.Увеличава оптично бюста с един размер.Презрамките са р..
54.20лв.
Марка: INFIORE
Луксозен дамски комплект от колекцията SINFONY на марката INFIORE.Комплектът е изработен от мека флорална дантела.Горната част е сутиен с формовани push- up чашки на банели.Моделът е добре познат на дамите желаещи да повдигнат и оформят бюста си.Увеличава оптично бюста с един размер.Презрамките са р..
54.20лв.

1 - 12 от 338 продукта (29 страници)