Facebook Pixel
Меню
Количка

Удължители

Харесали сте си сутиен, но обиколката му не отговаря на Вашата? Искате да преправите старите сутиени, които вече не Ви стават?

Удължителите за сутиен са прекрасно и практично решение, когато обиколката на сутиена Ви е прекалено тясна. Те могат да бъдат с единично, двойно или тройно закопчаване. Предлагат се в стандартни цветове – бяло, черно и бежово, което ги прави подходящи за сутиени в тези нюанси.

В тази категория можете да разгледате нашите удължители за сутиени. Заложили сме преди всичко на тяхното качество и издръжливост. Затова Ви гарантираме, че те ще Ви предложат комфорт, когато се нуждаете от тях.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако искате да съчетаете сутиена си с удължителите или се нуждаете от консултация с наш сътрудник.

Марка: Finesse
Удължител за сутиен с тройно закопчаване Удобно решение за удължаване в черен, бял и телесен цвят, което дава възможност да привикнете с новата обиколка на сутиена, като дава нужната подкрепа и форма. Може да се носи със сутиен с двойно закопчаване. Търговска марка - Finesse България..
3.00лв.
Марка: Finesse
Удължител за сутиен с двойно закопчаване Удобно решение за удължаване в черен, бял и телесен цвят, което дава възможност да привикнете с новата обиколка на сутиена, като дава нужната подкрепа и форма. Може да се носи със сутиен с двойно закопчаване. Търговска марка - Finesse България..
2.80лв.

1 - 2 от 2 продукта (1 страници)