Facebook Pixel
Меню
Количка

Sia

Дамска бразилиана от дантела Sia 244 Дамска бразилиана от дантела Sia 244
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамска бразилиана от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработени от мека флорална дантела.Моделът е с ниска талия.Дизайна на дантелата е според наличната в момента.Нежна украсителна панделка в предната част.Памучно хигиенно парче от вътрешната долна част.Кройката е удобна, осигуряваща..
8.01лв. 8.90лв.
Дамска бразилиана от микрофибър Sia 205 Дамска бразилиана от микрофибър Sia 205
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамска бразилиана от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработени от мек микрофибър.Моделът е с ниска талия.Изчистен класически вид.Нежна украсителна панделка в предната част.Кройката е удобна, осигуряваща комфорт през целия ден.Състав; 88% полиамид, 12% еластан..
6.48лв. 7.20лв.
Памучни дамски боксерки с дантела Sia 362 Памучни дамски боксерки с дантела Sia 362
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамски боксерки от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработени от мек памук с флорална дантела.Моделът е с ниска талия.Външната извивките около краката и задната част завършват с дантела.Дизайна на дантелата е според наличната.Нежно украсително бижу в предната част, придаващо луксозен..
8.37лв. 9.30лв.
Дамски боксер от микрофибър и дантела Sia 371 Дамски боксер от микрофибър и дантела Sia 371
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамски боксерки от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработени от мек микрофибър с флорална дантела.Моделът е с ниска талия.Външната извивките около краката завършват с дантела.Дизайна на дантелата е според наличната.Нежно украсително бижу в предната част, придаващо луксозен вид.Кройк..
8.91лв. 9.90лв.
Памучни дамски бикини Sia 285 Памучни дамски бикини Sia 285
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамски бикини от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработени от мека памучна материя.Моделът е с ниска талия.Фини комфортни шевове.Украсителна панделка в предната част.Кройката е удобна, осигуряваща комфорт през целия ден.Състав; 92% памук, 8% еластан..
7.83лв. 8.70лв.
Памучни дамски боксерки с дантела Sia 164 Памучни дамски боксерки с дантела Sia 164
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамски боксерки от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработени от мека памучна материя с фина дантела.Моделът е с ниска талия.Извивките около краката завършват с фина дантелка.Дизайна на дантелата е според наличната.Кройката е удобна, осигуряваща комфорт през целия ден.Състав; 92% пму..
7.83лв. 8.70лв.
Дамски колан против претриване Sia 473, микрофибър и дантела Дамски колан против претриване Sia 473, микрофибър и дантела
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамски колан от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработен от еластичен фим микрофибър и дантела.Кройката е тип къси панталонки. Тя не позволява триенето на бедрата едно в друго.Крачолите завършват с флорална дантела.Дизайна на дантела е според наличната.Шевовете са финни, подържащи к..
17.91лв. 19.90лв.
Дамски колан против претриване Sia 504, жакардов тюл, шампан Дамски колан против претриване Sia 504, жакардов тюл, шампан
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамски колан от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработен от еластичен жакардов тюл.Кройката е тип къси панталонки. Тя не позволява триенето на бедрата едно в друго.Шевовете са финни, подържащи комфорт през целия ден.Моделът е подходящ за подържане на вашето удобство през топлите лет..
19.71лв. 21.90лв.
Дамски колан против претриване Sia 505, тюл с дантела Дамски колан против претриване Sia 505, тюл с дантела
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Дамски колан от колекцията дамско бельо на българската марка SiaИзработен от еластичен тюл и дантела.Кройката е тип къси панталонки. Тя не позволява триенето на бедрата едно в друго.Крачолите завършват с флорална дантела.Дизайна на дантела е според наличната.Шевовете са финни, подържащи комфорт през..
18.81лв. 20.90лв.
Тюлено боди бразилиана с тънки презрамки и дантела Sia 295 Тюлено боди бразилиана с тънки презрамки и дантела Sia 295
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Боди от колекцията дамско бельо на българската марка Sia.Изработено от мек еластичен тюл..Моделът е с тънки регулируеми презрамки и завършва на бразилиана.Деколтето е заоблено и е обкантено с фина тънка дантела.Долната задна част завършва на дантела.Състав; 88% полиамид, 12% еластанДантела- 85%..
17.01лв. 18.90лв.
Памучна боди бразилиана с тънки презрамки и дантела Sia 290 Памучна боди бразилиана с тънки презрамки и дантела Sia 290
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Памучно боди от колекцията дамско бельо на българската марка Sia.Изработено от мека памучна елстична материя.Моделът е с тънки регулируеми презрамки и завършва на бразилиана.Деколтето е заоблено и е обкантено с фина тънка дантела.Долната задна част завършва на дантела.Състав; 92% памук, 8% елас..
17.91лв. 19.90лв.
Памучно боди боксер с тънки презрамки и дантела Sia 155 Памучно боди боксер с тънки презрамки и дантела Sia 155
Разпродажба -10 %
Марка: Sia
Памучно боди от колекцията дамско бельо на българската марка Sia.Изработено от мека памучна елстична материя.Моделът е с тънки регулируеми презрамки и завършва на боксер.Обкантен е с фина нежна дантела за елегантност.Състав; 92% памук, 8% еластан..
17.01лв. 18.90лв.

1 - 12 от 42 продукта (4 страници)