Facebook Pixel
Меню
Количка

Нощници

Нощта – времето за почивка и отмора след дългия натоварен ден. Според много специалисти качествения сън е изключително важен за нашето здраве. Това означава, че трябва да спим по 8 часа, без да прекъсване. Затова изборът на качествена дамска нощница или пижама е толкова важен.

Много дами се затрудняват при закупуването на дамска нощница. Причините са различни – от голямото разнообразие на китайски модели с лошо качество и еднообразни модели до трудно намиране на подходящия номер.

Затова в тази категория, ние от Belioonline Ви представяме нашата нова колекция от дамски нощници. Сами виждате, че сме се погрижили да Ви предложим голям избор от дамски нощници. Разполагаме с дамски нощници в различни стилове, цветове, щампи, марки и размери.

Целта ни е да Ви предоставим на едно място разнообразие от качествени модели на любимите Ви марки. Така можете да сте сигурни, че дамската нощница, която изберете ще е удобна и ще Ви осигури спокоен сън.

Марка: Love and BRA
Дамска нощница от модната колекция на италианската марка Love and BRA Изработена от мек фин плюш с дантела.Моделът е с тънки презрамки.Деколтето е леко заострено, завъшващо със флорална дантела в същия цвят.Дължината е над коленете и завършва с дантела.Кройката е А- образна, леко разкроена..
64.60лв.
Марка: Love and BRA
Дамска нощница от модната колекция на италианската марка Love and BRA Изработена от мек фин плюш с дантела.Моделът е с тънки презрамки.Деколтето е леко заострено, завъшващо със флорална дантела в същия цвят.Дължината е над коленете и завършва с дантела.Кройката е А- образна, леко разкроена..
64.60лв.
Марка: Love and BRA
Сатенена нощница от модната колекция на италианската марка Love and BRA Изработена от мек черен сатен.Моделът е с тънки презрамки.Деколтето е овално, завъшващо със луксозна бродерия върху пришита тюлена част.Дължината е над коленете.Кройката е А- образна, леко разкроена.Опаковка- луксозна ..
65.30лв.
Топла дамска пижама от полар Infiore MSC0833, серия MASCOTTE
Разпродажба -6 %
Марка: INFIORE
Луксозна дамска поларена пижама от есенната колекция на марката Infiore серия MASCOTTE.Изработена от мека топла пухкава материя- полар.Горната част е блуза с дълги ръкави от едноцветен полар.Бродерия на куче върху предната част.Предно частично закопчаване с три копчета, преминаващо във висока я..
74.90лв. 79.90лв.
Топла дамска пижама от полар с цип Infiore RVR0867, серия REVERCE Топла дамска пижама от полар с цип Infiore RVR0867, серия REVERCE
Разпродажба -6 %
Марка: INFIORE
Луксозна дамска поларена пижама от есенната колекция на марката Infiore серия REVERCE.Изработена от мека топла пухкава материя- полар.Горната част е блуза с дълги ръкави от полар на точки.Предно закопчаване с цип, преминаващо във висока яка.Ръкавите са прави със свободна кройка завършващи с дно..
74.90лв. 79.90лв.
Марка: INFIORE
Луксозна дамска поларена пижама от есенната колекция на марката Infiore серия FUR.Изработена от мека топла пухкава материя- полар.Горната част е блуза с дълги ръкави от едноцветен полар.Предно закопчаване с цип, преминаващо във висока яка.Ръкавите са прави със свободна кройка..Долна част е дълъ..
79.90лв.
Марка: INFIORE
Луксозна дамска поларена пижама от есенната колекция на марката Infiore серия NOEL.Изработена от мека топла пухкава материя- полар.Горната част е блуза с дълги ръкави от щампован на алпийска шарка полар.Предно закопчаване с цип, преминаващо във висока яка.Ръкавите са прави със свободна кройка....
79.90лв.
Марка: INFIORE
Луксозна дамска поларена пижама от есенната колекция на марката Infiore серия NOEL.Изработена от мека топла пухкава материя- полар.Горната част е блуза с дълги ръкави от щампован на каре полар.Предно закопчаване с цип, преминаващо във висока яка.Ръкавите са прави със свободна кройка..Долна част..
79.90лв.
Марка: Areal
Дамска нощница от зимната колекция на българската марка Areal.Изработена е от мека, памучна ватирана материя в щампа цветя.Деколтето е обло, изработено от контрастен на цвят материал и частично закопчаване с три копчета.Моделът е с дълги ръкави и дължина около коленете.В предната част има две платки..
27.90лв.
Марка: INFIORE
Луксозна дамска плюшена пижама от есенната колекция на марката Infiore серия HOME LAND.Изработена от мека топла пухкава материя- плюш.Горната част е блуза с дълги ръкави от едноцветен плюш.Бродерия на сърце и надпис върху предната част.Предно частично закопчаване с три копчета, преминаващо във ..
74.90лв.
Марка: INFIORE
Луксозна дамска памучна нощница от есенната колекция на марката Infiore серия NORGE.Изработена от мека топла памучна материя- интерлог.Деколтето е обло, частично отворено със закопчаване с три копчета. Ръкавите са дълги със свободна кройка.Дължина около коленете.Италиански дизайн и качеств..
54.90лв.
Марка: INFIORE
Луксозна дамска памучна пижама от Коледната колекция на марката Infiore серия NOEL.Изработена от мека топла памучна материя- интерлог.Горната част е блуза с дълги ръкави от едноцветен памук с щампа.Деколтето е обло, частично отворено със закопчаване с три копчета.Ръкавите завършват с маншети.До..
59.90лв.

1 - 12 от 141 продукта (12 страници)