Facebook Pixel
Меню
Количка

Пижами

Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека, плътна памучна материя интерлог със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в тъмносин цвят с щампа на елен.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен памучен плат в десен кар..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в червен цвят с щампа на снежен човек.Деколтето е обкантено с тъмносин памук на бели точки.Долната част е дълъг панталон с..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека, плътна памучна материя интерлог със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в червен цвят с щампа на елен.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен памучен плат в десен каре...
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в бяло и светлосиньо с щампа Sonic.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмносин цвят.Състав 100% пениран п..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в светлосиньо с щампа FORTNITE.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмносин цвят.Състав 100% пениран памук..
21.00лв.

1 - 5 от 5 продукта (1 страници)