Facebook Pixel
Меню
Количка

Чорапи

Марка: Sonic Mod
Къси мъжки термочорапи без ластик Sonic Mod от пениран памук. Подходящи за студените зимни дни. Пенирания памук е изключително мека и комфортна материя за кожата. Тя предпазва от изпотяване по време на носене през целия ден. Изключителен комфорт за всеки мъж. Чорапите на Sonic Mod са изработени..
5.40лв.
Марка: Sonic Mod
Къси мъжки чорапи без ластик Sonic Mod  от пениран памук. Пенирания памук е изключително мека и комфортна материя за кожата. Тя предпазва от изпотяване по време на носене през целия ден. Изключителен комфорт за всеки мъж. Чорапите на Sonic Mod са изработени от висококачествени прежди, което е г..
3.70лв.
Марка: Sonic Mod
Къси мъжки чорапи Sonic Mod  от пениран памук. Пенирания памук е изключително мека и комфортна материя за кожата. Тя предпазва от изпотяване по време на носене през целия ден. Изключителен комфорт за всеки мъж Чорапите на Sonic Mod са изработени от висококачествени прежди, което е гаранция за в..
3.30лв.
Марка: Sonic Mod
Къси мъжки чорапи Sonic Mod  от бамбук. Бамбукът е нов материал в текстилната индустрия. Той е 100 % естествен материал. Бамбуковото блакно притежава собствени антибактериални свойства и много мек при допир с кожата. Хидроскопичните свойства на бамбуковата нишка позволяват естественото охлаждане на ..
3.90лв.
Марка: Sonic Mod
Мъжки терлик Sonic Mod от пениран памук. Пенирания памук е изключително мека и комфортна материя за кожата. Тя предпазва от изпотяване по време на носене през целия ден. Изключителен комфорт за всеки мъж Чорапите на Sonic Mod са изработени от висококачествени прежди, което е гаранция за високо ..
3.40лв.
Марка: Sonic Mod
Мъжки терлик Sonic Mod от бамбук. Бамбукът е нов материал в текстилната индустрия. Той е 100 % естествен материал. Бамбуковото блакно притежава собствени антибактериални свойства и много мек при допир с кожата. Хидроскопичните свойства на бамбуковата нишка позволяват естественото охлаждане на кракат..
3.10лв.

1 - 6 от 6 продукта (1 страници)