Facebook Pixel
Меню
Количка

Плажни чанти

Преоткрийте най-новите тенденции за лятото с Belioonline. Направете новия сезон по-цветен и изпълнен с емоции.

Грабвайте банския и тичайте към плажа! Но ако нямате къде да сложите всичките си неща, ние ще Ви помогнем! В тази категория ще откриете нашата нова колекция плажни чанти

Вече няма нужда да носите дамската си чанта или хиляди торбички, в които да се опитвате да поберете всичко нужно за плажа. Плажните чанти са специално създадени, за да отговорят на Вашите нужди. Те са изключително леки и имат по-голям обем от традиционните чанти.

Най-голямото предимство на плажните чанти е, че Ви предлагат голямо разнообразие от дизайни и материали. Те могат да съчетават както красотата на естествените материали и да бъдат ръчно плетени, така и да са от стандартните полиестерни и памучни платове.

Обърнете внимание, че някой плажни чанти са изработени от материи, които не пропускат вода. Това Ви позволява в тях да носите мокри бански, хавлии и шишета вода.

Какви плажни чанти можете да откриете при нас?

Не правете компромис с удобството си. Осигурете си лекота и съвършен стил с нашите плажни чанти. Заложили сме на модели, които са в актуални цветове и с много свежи десени. Съчетайте плажната чанта с любимия си бански или просто избере любимия си модел.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112 и ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящата чанта за плажа.

Изработен от естествени влакна.Моделът е с правоъгълна форма.Вътрешна подплата от полиестер с едно малко отделение.Закопчаване с цип.Две къси и една дълга регулираща се дръжка.Размер; 50см./28см./26см.Цъцтав; 100% естествени влакна..
59.00лв.
Изработена от специално обработена хартия.Моделът е с правоъгълна форма.Вътрешна подплата от полиестер с едно малко отделение.Закопчаване с цип.Две дръжки от дърво и една дълга плетена от хартия.Размер; 35см./45см.Цъцтав; 80% хартия, 10% полиестер, 10% дърво..
59.00лв.
Елегантна дамска плажна чанта.Изработена от специално обработена хартия.Моделът е с форма на полукръг завършващ с ресни..Вътрешна подплата от полиестер с едно малко отделение.Закопчаване с цип.Две дръжки от еко кожа.Размер; 35см./30см.Цъцтав; 80% хартия, 10% полиестер, 10% еко кожа..
59.00лв.
Елегантна дамска плажна чанта.Изработена от специално обработена хартия.Моделът е кръг завършващ с ресни с диаметър 35 см.Вътрешна подплата от полиестер с едно малко отделение.Закопчаване с цип.Две дръжки от еко кожа.Цъцтав; 80% хартия, 10% полиестер, 10% еко кожа..
59.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 7 Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в циклама. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер- ориен..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 6 Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в червено. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер- ориен..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 5 Кошница Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в синьо. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер-..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 4 Кошница Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в кафяво. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 3 Кошница Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в лилаво. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 2 Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в кафяво. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер- ориент..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж 9456- 1 Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Здрава и обемна. Събира всички необходими принадлежности за плажа. Разцветка- меланж. Канта на кошницата е в зелено. Дръжки- къси, изработени от естествена кожа в кафяв цвят. Размер- ориент..
34.00лв.
Кошница тип панер за плаж със кожени дръжки Le comptoir de la plage 9456,  Стилен модел плетена кошница подходяща както за плажа така и за ежедневието. Размер 27 x 52 x 18 см..
34.00лв.

1 - 12 от 64 продукта (6 страници)