Facebook Pixel
Меню
Количка

Корсети

Бъдете елегантни и секси.

Изберете най-доброто с Бельо онлайн БГ! При нас ще откриете уникални корсети, които няма да откриете никъде другаде на пазара. Всички модели са специално подбрани от нашия екип с много внимание и за най-малките детайли. Защото ние искаме да Ви подарим едно специално преживяване от дантела и сатен. Работим с Вашите любими производители на корсети и затова можем да Ви уверим във високото качество на всеки един модел. Изработката е прецизна, а използваните материи са полиестер, еластан и полиамид.

Изберете своя нов корсет и оформете фигурата си. Или просто бъдете смели и го носете под дрехите и внесете екстравагантна линия във външния си вид.

Комплект корсаж с твърди чашки и стринг Finesse 89200 Комплект корсаж с твърди чашки и стринг Finesse 89200
Разпродажба -8 %
Марка: Finesse
Комплект корсаж със стринг от колекцията на българската марка FinesseИзработен от щампован микрофибър.Чашки- твърди тип push-up от шит дунапрен на банели, повдигащи и оформящи бюста.Презрамките са регулируеми.Без задно закопчаване.Състав 90 % полиамид, 10 % еластан..
35.90лв. 39.00лв.
Комплект корсет със жартиери и стринг Finesse 89600 Комплект корсет със жартиери и стринг Finesse 89600
Разпродажба -38 %
Марка: Finesse
Комплект корсет със стринг от колекцията на българската марка FinesseИзработен от щампован и бродиран микрофибър.Чашки- твърди тип push-up от шит дунапрен на банели, повдигащи и оформящи бюста.Презрамките са сменяеми, регулируеми.Задно пристягане с декоративни връзки.Долна част- стринг.В комплекта и..
35.90лв. 58.00лв.
Комплект корсет със жартиери и стринг Sexkiss 1710, черен Комплект корсет със жартиери и стринг Sexkiss 1710, черен
Разпродажба -46 %
Марка: Sexkiss
Комплект корсет със жартиери и стринг.Изработен от флорална дантела.Чашки- меки формовани на банели, повдигащи и оформящи бюста.Презрамките са сменяеми, регулируеми.Задно закопчаване със кукички.Долна част- стринг.В комплекта има жартиери за чорапи.Състав 90 % полиамид, 10 % еластан..
25.90лв. 48.00лв.
Корсет с твърди чашки на банели KIA 4055, кафяв Корсет с твърди чашки на банели KIA 4055, кафяв
Разпродажба -27 %
Марка: KIA
Корсет от колекцията на българската марка KIA.Изработен от щампован тюл и плат мрежа.Чашки- твърди от шит дунапрен на банели, повдигащи и оформящи бюста.Презрамките са сменяеми, регулируеми.Задно закопчаване със кукички.Състав 90 % полиамид, 10 % еластан..
27.90лв. 38.00лв.
Комплект корсет със жартиери и стринг KIA 4053, кафяв Комплект корсет със жартиери и стринг KIA 4053, кафяв
Разпродажба -31 %
Марка: KIA
Комплект корсет със стринг от колекцията на българската марка KIA.Изработен от тюл и флорална дантела.Чашки- твърди тип бриджитка от шит дунапрен на банели, повдигащи и оформящи бюста.Презрамките са сменяеми, регулируеми.Задно закопчаване със кукички.Долна част- стринг.В комплекта има жартиери за чо..
33.90лв. 49.00лв.
Комплект корсет със стринг KIA 4229, зелен Комплект корсет със стринг KIA 4229, зелен
Разпродажба -34 %
Марка: KIA
Комплект корсет със стринг от колекцията на българската марка KIA.Изработен от микрофибър, тюл и флорална дантела.Чашки- твърди от шит дунапрен на банели, повдигащи и оформящи бюста.Презрамките са сменяеми, регулируеми.Задно закопчаване със кукички.Долна част- стринг.Състав 90 % полиамид, 10 % еласт..
31.90лв. 48.00лв.
Марка: Sexkiss
Дамски корсет със стринг за сексапилна визия.Изработен от сатен обсипан с камъчета.Без оформени чашки.Придътжащи вертикални банели.Предно закопчаване с метални закопчалки.Задно регулиране на обиколката, чрез пристягае с връзки по цялата височина на корсета.Ръкавиците и чорапите не влизат в комплекта..
51.90лв.
Марка: Sexkiss
Дамски корсет със стринг за сексапилна визия.Изработен от сатен обсипан с камъчета.Без оформени чашки.Придътжащи вертикални банели.Предно закопчаване с метални закопчалки.Задно регулиране на обиколката, чрез пристягае с връзки по цялата височина на корсета.Ръкавиците и чорапите не влизат в комплекта..
51.90лв.
Марка: Sexkiss
Дамски корсет със стринг за сексапилна визия.Изработен от сатен.Без оформени чашки.Придътжащи вертикални банели.Предно закопчаване с метални закопчалки.Задно регулиране на обиколката, чрез пристягае с връзки по цялата височина на корсета.Ръкавиците и чорапите не влизат в комплекта.Състав- 100% полие..
51.90лв.
Марка: Sexkiss
Дамски корсет със стринг за сексапилна визия.Изработен от дантела върху сатен.Без оформени чашки.Придътжащи вертикални банели.Предно закопчаване с метални закопчалки.Задно регулиране на обиколката, чрез пристягае с връзки по цялата височина на корсета.Ръкавиците и чорапите не влизат в комплекта.Съст..
51.90лв.
Марка: Sexkiss
Дамски корсет с бикини за сексапилна визия.Изработен от сатен и дантела.С оформени твърди чашки на банели.Придътжащи вертикални банели.Предно закопчаване с метални закопчалки.Задно регулиране на обиколката, чрез пристягае с връзки по цялата височина на корсета.Ръкавиците и чорапите не влизат в компл..
51.90лв.
Марка: Sexkiss
Дамски корсет със стринг за сексапилна визия.Изработен от жакардов сатен.Без оформени чашки.Придътжащи вертикални банели.Предно закопчаване с метални закопчалки.Задно регулиране на обиколката, чрез пристягае с връзки по цялата височина на корсета.Ръкавиците и чорапите не влизат в комплекта.Състав- 1..
51.90лв.

1 - 12 от 32 продукта (3 страници)