Facebook Pixel
Меню
Количка

Бельо за момчета

Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека, плътна памучна материя интерлог със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в тъмносин цвят с щампа на елен.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен памучен плат в десен кар..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в червен цвят с щампа на снежен човек.Деколтето е обкантено с тъмносин памук на бели точки.Долната част е дълъг панталон с..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека, плътна памучна материя интерлог със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в червен цвят с щампа на елен.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен памучен плат в десен каре...
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в бяло и светлосиньо с щампа Sonic.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмносин цвят.Състав 100% пениран п..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в светлосиньо с щампа FORTNITE.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмносин цвят.Състав 100% пениран памук..
21.00лв.
Марка: CIOCCA
Домашни коледни терлици CIOCCA 747/ 2А с 3D апликация на дядо Коледа Топли пухени домашни терлички. Състав на материала - 100% полестер Производител Китай Произведено по поръчка на CIOCCA s. p. a. Италия..
24.90лв.
Марка: CIOCCA
Домашни коледни терлици с елен CIOCCA 747/ 2А с 3D апликация Топли пухени домашни терлички със 3D апликация на елен Състав на материала - 100% полестер Производител Китай Произведено по поръчка на CIOCCA s. p. a. Италия..
24.90лв.
Марка: CIOCCA
Домашни коледни терлици CIOCCA 2/ 363 C с 3D апликация Топли пухени домашни терлички със силиконови стопери в долната част против хлъзгане. Състав на материала - 100% полестер Производител Китай Произведено по поръчка на CIOCCA s. p. a. Италия..
22.90лв.
Марка: CIOCCA
Домашни коледни терлици CIOCCA 2/ 363 B с 3D апликация Топли пухени домашни терлички със силиконови стопери в долната част против хлъзгане. Състав на материала - 100% полестер Производител Китай Произведено по поръчка на CIOCCA s. p. a. Италия..
22.90лв.
Марка: CIOCCA
Домашни коледни терлици CIOCCA с 3D апликация Топли пухени домашни терлички със силиконови стопери в долната част против хлъзгане. Със коледна шарка и пришита глава на снежен човек Състав на материала - 100% полестер Производител Китай Произведено по поръчка на CIOCCA s. p. a. Италия..
22.90лв.

1 - 10 от 10 продукта (1 страници)