Facebook Pixel
Меню
Количка

Силиконови чорапи

Заложете на малките детайли в облеклото. Силиконовите чорапи могат да бъдат закачлив акцент и добро допълнение към Вашата визия.

За съжаление, малко дами им отдават нужното внимание. Някой се заблуждават, че дължината им от 7/8 би им създавала проблем, докато се движат. Но тайната на силиконовите чорапи се крие в номера. Ако изберете правилно своя номер, силиконовите чорапи не само няма да се изплъзнат от бедрата Ви, но и ще прилепнат съвършено по тях. Освен това ефекта ще е толкова впечатляват, че ще се превърнат във Вашия най-любим аксесоар.

Силиконовите чорапи създават усещане за сексапил и комфорт. А в зависимост от модела, могат да допълнят елегантния Ви стил или да създадат усещане за тайнственост.

Заради плътността си, силиконовите чорапи са изключително здрави и издържливи. Това ги прави подходящи, както за ежедневието, така и за специалните моменти от живота.

В тази категория можете да разгледате нашите нови модели силиконови чорапи. Както винаги, сме заложили на високото качество и разнообразието.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако имате нужда от помощ с избора на силиконови чорапи.

Силиконови чорапи на мрежа Veneziana AR RETE Силиконови чорапи на мрежа Veneziana AR RETE
Разпродажба -10 %
Марка: Veneziana
Силиконови чорапи от колекцията на полската марка Veneziana Елегантни силиконови чорапи ситна мрежа..Широка дантелена лента със силиконови ленти.Невидимо подсилени пръсти.Състав; 88% полиамид, 12% еластан..
20.43лв. 22.70лв.
Силиконови чорапи на едри точки Adrian POLKA 20DEN Силиконови чорапи на едри точки Adrian POLKA 20DEN
Разпродажба -10 %
Марка: Adrian
Дамски чорапи от колекцията на полската марка Adrian.Изработени от качествени прежди с модерни техлогии.Изключително женствен и чуствен модел.Завършват в горната си част с изчистена линия и силиконови ленти отвътрешната страна.Пасват идеално на формата на крака и добре прилягат без да се свлича..
15.03лв. 16.70лв.
Чорапи ситна мрежа със силикон MONA Rete KABARETKI Чорапи ситна мрежа със силикон MONA Rete KABARETKI
Разпродажба -10 %
Марка: MONA
Дамски чорапи от колекцията на полската марка MONA.Изработени от качествени прежди с модерни техлогии.Изключително женствен и чусрвен модел.Завършват в горната си част с дантела и силиконови ленти отвътрешната страна.Пасват идеално на формата на крака и добре прилягат без да се свличат.Малките ..
12.06лв. 13.40лв.
Чорапи за жартиери с лъскави елементи HYPNOSE Fiore 20DEN Чорапи за жартиери с лъскави елементи HYPNOSE Fiore 20DEN
Разпродажба -10 %
Марка: Fiore
Чорапи от колекцията на полската марка Fiore.Серия Sensual.Изработени от качествени прежди по съвременни технологии.Плътност на структурата 20DEN.Плоски комфортни шевове.Невидимо подсилени пръсти.Дизайн- хипнотизираща горна част от сребристи раийета завършващи с кант.Състав- 87% полиамид, ..
9.18лв. 10.20лв.
Силиконови чорапи на лъскави точки FAVORITA 20DEN Силиконови чорапи на лъскави точки FAVORITA 20DEN
Разпродажба -10 %
Марка: Fiore
Силиконови чорапи от колекцията на полската марка Fiore.Серия Sensual.Изработени от качествени прежди по съвременни технологии.Плътност на структурата 20DEN.Плоски комфортни шевове.Невидимо подсилени пръсти.Дизайн- елегантни блестящи точки.Завършват с елегантна дантела обкантена отвътрешна..
22.95лв. 25.50лв.
Плътни меланжирани силиконови чорапи с дантела Fiore FANCY 40DEN Плътни меланжирани силиконови чорапи с дантела Fiore FANCY 40DEN
Разпродажба -10 %
Марка: Fiore
Силиконови чорапи от колекцията на полската марка Fiore.Серия Sensual.Изработени от качествени прежди по съвременни технологии.Плътност на структурата 40DEN.Плоски комфортни шевове.Невидимо подсилени пръсти.Завършват с елегантна дантела обкантена отвътрешната част с двойна силиконова лента..
25.65лв. 28.50лв.
Силиконови чорапи OMSA ROUND, 20 DEN, рибни люспи с дантела Силиконови чорапи OMSA ROUND, 20 DEN, рибни люспи с дантела
Разпродажба -10 %
Марка: OMSA
Луксозни прозрачни силиконови чорапи от модната колекция на италианската марка OMSA.Изработени от качествена полиамидна прежда с ликра.Шарка в стил рибни люспи.С дантелена лента с ширина 8 см. върху две ленти силикон за по- добро прилепване.Завършват с невидими подсилени пръсти в долната си час..
12.51лв. 13.90лв.
Силиконови чорапи OMSA MALIZIA RETE, мрежести с дантела Силиконови чорапи OMSA MALIZIA RETE, мрежести с дантела
Разпродажба -10 %
Марка: OMSA
Луксозни мрежести силиконови чорапи от класическата колекция на италианската марка OMSA.Изработени от качествена полиамидна прежда с ликра.Еластични с визия на мрежа с дупки.Модел придаващ сексапилна визия и изкусителен силует.С дантелена лента с ширина 8 см. върху две ленти силикон за по- добр..
14.31лв. 15.90лв.
Силиконови чорапи OMSA MALIZIA 40, 40 DEN, с дантелена лента Силиконови чорапи OMSA MALIZIA 40, 40 DEN, с дантелена лента
Разпродажба -10 %
Марка: OMSA
Луксозни прозрачни силиконови чорапи от класическата колекция на италианската марка OMSA.Изработени от качествена полиамидна прежда с ликра.Плътни и същевременно прозрачни и еластични.С дантелена лента с ширина 8 см. върху две ленти силикон за по- добро прилепване.Завършват с невидими подсилени..
11.97лв. 13.30лв.
Силиконови чорапи OMSA MALIZIA 20, 20 DEN, с дантелена лента Силиконови чорапи OMSA MALIZIA 20, 20 DEN, с дантелена лента
Разпродажба -10 %
Марка: OMSA
Луксозни прозрачни силиконови чорапи от класическата колекция на италианската марка OMSA.Изработени от качествена полиамидна прежда с ликра.Много тъннки и еластични.С дантелена лента с ширина 8 см. върху две ленти силикон за по- добро прилепване.Завършват с невидими подсилени пръсти в долната с..
10.89лв. 12.10лв.
Силиконови чорапи OMSA SUN LIGHT 8 Autoreggente, 8 DEN, финни, прозрачни отсерия Силиконови чорапи OMSA SUN LIGHT 8 Autoreggente, 8 DEN, финни, прозрачни отсерия
Разпродажба -10 %
Марка: OMSA
Луксозни финни силиконови чорапи от класическата серия на италианската марка OMSA.Изработени от качествена полиамидна прежда с ликра.Много тъннки и еластични.С гладка лента с ширина 7 см. върху силикон.Подходящ за носене със сандали и отворени одпред обувки.Без ограничител на петите.Плътност на..
12.42лв. 13.80лв.
Силиконови чорапи с дантела, прозрачни, Veneziana AR BEAUTIFUL 20 DEN Силиконови чорапи с дантела, прозрачни, Veneziana AR BEAUTIFUL 20 DEN
Разпродажба -10 %
Марка: Veneziana
Силиконови чорапи от колекцията на полската марка Veneziana.Елегантни силиконови чорапи с полуматово покритие.Широка дантелена лента със силиконови лента- 10 см.Плътност 20 DEN.Невидимо подсилени пръсти.Състав; 88% полиамид, 12% еластан..
19.71лв. 21.90лв.

1 - 12 от 66 продукта (6 страници)