Facebook Pixel
Меню
Количка

Детско бельо

детско бельо

Понякога е трудно да откриеш най-доброто детско бельо за своето дете.

По правило родителите търсим продукти с високо качество, които да издържат на постоянното пране. Но хилядите възможности на пазара, дават свободата на децата сами да избират своето детско бельо. И тук следва дългата дискусия - на кое да се спрете. Защото всички знаем, че вече порасналите деца са своенравни и не биха носили детско бельо, което не им харесва.

За да улесним Вашия избор, ние от Belioonline.bg създадохме нашата нова колекция детско бельо. Заложили сме не само на най-добрите производители, но и на модели в различен стил и цвят. Имаме както забавни апликации, така и свежи комбинации от нюанси.

Така Вашия малък пакостник сам може да избере мотива на детското бельо, който му допада най-много. А Вие ще сте сигурни, че той ще се чувства винаги удобно.

Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека, плътна памучна материя интерлог със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в тъмносин цвят с щампа на елен.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен памучен плат в десен кар..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в червен цвят с щампа на снежен човек.Деколтето е обкантено с тъмносин памук на бели точки.Долната част е дълъг панталон с..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека, плътна памучна материя интерлог със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в червен цвят с щампа на елен.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен памучен плат в десен каре...
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в бяло и светлосиньо с щампа Sonic.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмносин цвят.Състав 100% пениран п..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в розово с щампа Скай.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмнорозов цвят.Състав 100% пениран памукДетски ..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в розово с щампа на йорки.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмнорозов цвят.Състав 100% пениран памукДет..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в светлосиво с щампа Мики.Долната част е дълъг панталон с маншет.Десен- на точки.Състав 100% пениран памукДетски пижами си..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в зелена мента с щампа Мики.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмносив цвят.Състав 100% пениран памукДет..
19.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в пудра с щампа на мече.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмнорозов цвят.Състав 100% пениран памукДетск..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в розово с щампа FROZEN.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмнорозов цвят.Състав 100% пениран памукДетск..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в светлосиньо с щампа FORTNITE.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмносин цвят.Състав 100% пениран памук..
21.00лв.
Марка: EMY BIMBA
Детски памучни бикини EMY BIMBA B2289 Забавна красива щампа на рилери. Удобен комфортен модел. Ефектно лога пришито на колана в задната част. Отлично качество. Опаковка- кутия. Състав на материала 90 % памук 10 % еластан Страна напроизводство Италия..
7.00лв.

1 - 12 от 69 продукта (6 страници)