Facebook Pixel
Меню
Количка

Пижами

Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека, плътна памучна материя интерлог със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в тъмносин цвят с щампа на елен.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен памучен плат в десен кар..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в червен цвят с щампа на снежен човек.Деколтето е обкантено с тъмносин памук на бели точки.Долната част е дълъг панталон с..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека, плътна памучна материя интерлог със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в червен цвят с щампа на елен.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен памучен плат в десен каре...
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в розово с щампа Скай.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмнорозов цвят.Състав 100% пениран памукДетски ..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в розово с щампа на йорки.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмнорозов цвят.Състав 100% пениран памукДет..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в светлосиво с щампа Мики.Долната част е дълъг панталон с маншет.Десен- на точки.Състав 100% пениран памукДетски пижами си..
17.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в зелена мента с щампа Мики.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмносив цвят.Състав 100% пениран памукДет..
19.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в пудра с щампа на мече.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмнорозов цвят.Състав 100% пениран памукДетск..
21.00лв.
Марка: Златев
Пижама от колекцията за деца на българската марка Златев.Изработена от мека памучна материя със щампа.Горната част е блуза с дълги ръкави и обло деколте.Изработена от памук в розово с щампа FROZEN.Долната част е дълъг панталон с маншет.Изработен от тъмнорозов цвят.Състав 100% пениран памукДетск..
17.00лв.
Детска ватирана пижама Братя Гьокови 1112, розов Горна част- блуза с дълги ръкави и обло деколте Цвят сив със щампа момиче Щампа- тип ситопечат. Долната част- дълъг панталон. Състав 100 % памук..
21.90лв.
Детска ватирана пижама Братя Гьокови 1112, червен Горна част- блуза с дълги ръкави и обло деколте Цвят сив със щампа момиче Щампа- тип ситопечат. Долната част- дълъг панталон. Състав 100 % памук..
21.90лв.
Марка: IRGE
Пижама за момичета IRGE  SD02, сив/син Производител - Италия Горна част на пижамата- дълъг потник с щирока презрамка Долна част на пижамата- панталон със 7/8 - ма дължина Състав на материала - 100 % памук..
20.40лв.

1 - 12 от 12 продукта (1 страници)