Facebook Pixel
Меню
Количка

Дамски бански

дамски бански

Знаете ли, че дамските бански са дрехата която показва най-добре красотата на женското тяло?

Не напразно всяка дама е много взискателна към модела и десена на банския костюм, който смята да облече. Затова ние сме се погрижили да Ви предложим една добре подбрана колекция от дамски бански.

Какво трябва да знаете при избора на дамски бански?

За много дами намирането на правилния дамски бански е като истинско приключение. Обикаляне по магазините, изпробване на хиляди модели и размери. Но не е задължително да бъде така! Ние Ви съветваме при избора на бански костюм да се водите по Вашето тяло и формата му.

Например, ако имате голям бюст не е задължително да търсите бански, с които да го прикриете. Изберете модел, които ще подчертае бюста Ви. Дебелите презрамки са по-подходящи от тънките или бански без презрамки. Те ще Ви осигурят необходимото удобство и стабилност. Избягвайте подплънки, защото те допълнително ще създадат обем в бюста, които не винаги стои добре.

От друга страна, за дамите с малък бюст е по-подходящо да се насочат към дамски бански от две части. Горната част може да бъде с повдигащ ефект или да е допълнително подплатена. Така не само ще подчертаете извивките си, но и ще създадете илюзията за по-голям бюст. Добра идея е да избягвате триъгълните форми.

Какви дамски бански ще откриете при нас?

Всички модели са висококачествени и изработени от реномирани български и европейски производители. Предлагаме Ви дамски бански от две части с различни вариации на горните и долните части – бриджитки, триъгълни чашки, подплатени и неподплатени чашки, бразилиани.

Освен това от всичките ни дамски бански можете да намерите подходящ размер за Вашата фигура. Имаме интересни цели дамски бански и отделен избор на горни и долни части на моделите от две части.

Направете най-добрия избор с Belioonline!

Доверете се на експертните ни съвети и си подарете едно незабравимо преживяване!

Марка: NEW SILHOUETTE
Дамски бански комплект New silhouette 8777, пепитМоден дамски бански костюм състоящ се от две части.Изработен от бързосъхнещ микрофибър.Десен-  тъмносив каре.Горна част- сутиен с  формовани чашки на банели. Декоративни набори върху чашките.Презрамки и колан със завързване.До..
88.00лв.
Марка: NEW SILHOUETTE
Цял бански  от колекцията на българската марка New silhouetteЦял дамски бански от щампован микрофибър.- Горна част вграден сутиен с оформящи бюста чашки без банели.- Презрамки широки, постоянно позиционирани;- Със връзващ се на гърба колан.- Изработен от бързосъхнеща материя- В долната си част ..
94.00лв.
Марка: Delfina
Цял дамски бански от колекцията на българската марка Delfina.Колекция MADAGASCAR.Изработен от качествена бързосъхнеща материя.Десен- флорален.Чашките са меки без банели.Презрамките са регулуруеми.Състав 83% полиамид, 17% еластан..
89.90лв.
Марка: Delfina
Долнище на бански  от колекцията на българската марка Delfina.Серия KOMODO.Изработен от специален бързосъхнещ микрофибър.Десен- морско дъно.Модел- дълбок.Състав 83 % полиамид 17 % еластанпроизводител България..
32.90лв.
Марка: Delfina
Горнище на бански  от колекцията на българската марка Delfina.Серия KOMODO.Изработен от специален бързосъхнещ микрофибър.Десен- морско дъно.Чашките на банския са тип бриджитка формовани подплатени на банелиПрезрамките са откачащи се, регулируеми.Закопчавае- с клипс.Състав 83 % полиамид 17 ..
69.90лв.
Марка: Delfina
Долнище на бански  от колекцията на българската марка Delfina.Серия MADAGASCAR.Изработен от специален бързосъхнещ микрофибър.Десен- флорален.Модел- дълбок.Състав 83 % полиамид 17 % еластанпроизводител България..
32.90лв.
Марка: Delfina
Долнище на бански  от колекцията на българската марка Delfina.Серия MADAGASCAR.Изработен от специален бързосъхнещ микрофибър.Десен- флорален.Модел- класически.Състав 83 % полиамид 17 % еластанпроизводител България..
32.90лв.
Марка: Delfina
Горнище на бански  от колекцията на българската марка Delfina.Серия MADAGASCAR.Изработен от специален бързосъхнещ микрофибър.Десен- флорален.Чашките на банския са тип бриджитка формовани подплатени на банелиПрезрамките са откачащи се, регулируеми.Закопчавае- с клипс.Състав 83 % полиамид 17..
69.90лв.
Марка: SieLei
Дамски бански комплект от колекцията на италианската марка Sielei.Серия JUNGLE BLOOM.Изработен от качествена бързосъхнеща ликра.Десен- флорален.Горна част- сутиен с меки чашки на банели.Закопчаване с клипс.Долна част- бикина със страничен набор.Състав 82% полиамид, 18% еластан...
137.80лв.
Марка: SieLei
Дамски бански комплект от колекцията на италианската марка Sielei.Серия BANDANA.Изработен от качествена бързосъхнеща ликра.Десен- абстрактен.Горна част- сутиен с твърди чашки на банели.Долна част- двулицева бикина.Състав- 87% полиамид, 13% еластан..
127.80лв.
Марка: SieLei
Дамски бански комплект от колекцията на италианската марка Sielei.Серия BANDANA.Изработен от качествена бързосъхнеща ликра.Десен- абстрактен.Горна част- сутиен с твърди чашки на банели.Долна част- двулицева бикина.Състав- 87% полиамид, 13% еластан..
127.80лв.
Марка: SieLei
Дамски бански комплект от колекцията на италианската марка Sielei.Серия NEW WAVE.Изработен от качествена бързосъхнеща ликра.Десен- цветен абстрактен.Горна част- сутиен с формовани чашки без банели.Закопчаване с клипс.Долна част- бикина със страничен набор.Състав 82% полиамид, 18% еластан...
127.90лв.

1 - 12 от 541 продукта (46 страници)