Някой дами определят сутиените като: „необходимост”, която няма как да им бъде удобна. Следват определяния като: прекалено „ограничаващи”, „тесни” или „широки”. Ако четете това, значи и Вие се чудите над въпроси като: „Съществува ли комфортен сутиен?” и „Как да го открия?”.

Затова днес ще обърнем внимание на удобството, което всички търсим. Ще Ви споделим как да откриете модел, които да Ви стои добре и да приляга идеално на извивките Ви.

Преди да се спрете на определен сутиен, трябва да обърнете внимание на размера.

Съществува ли комфортен сутиен

Това е първият и най-важен фактор, от който зависи как ще се чувствате в съответния модел. Не веднъж сме споменавали, че не е добра идея да си купувате по-голям или по-малък номер. Защото или ще Ви стои прекалено свободно или ще Ви пристяга и ще пречи на нормалното кръвообращение.

Не знаете как да определите номера си? Прочетете предната ни статия, в която подробно обяснихме как да разберете обиколката и размера на чашката си.

Как сутиена „приляга” по бюста Ви е втория важен фактор. Вероятно сте забелязали, че не всички модели Ви стоят еднакво. Някой не могат да Ви приберат правилно гърдите и съответно не изглеждате добре с тях. Докато други, прилягат перфектно и Ви стоят като втора кожа.

Тук всичко е строго индивидуално и зависи от структурата на тялото Ви.

подплатени сутиени

Например, ако тялото Ви е оформено като ябълка, Вие имате по-голям бюст, широки рамене и тесен ханш и талия. В този случай е най-добре да избягвате push up, super push up и подплатени сутиени. Подчертайте природните си дадености, без да прекалявате.

Но ако тялото Ви е оформено като круша, Вие имате по-широк ханш и бедра, тесни рамене и малък бюст. Тук можете да се насочите към push up, super push up и подплатени сутиени. Те ще предадат обем на бюста Ви и ще създадат илюзията, че е по-голям.

Третият важен фактор е материята на самия сутиен. Дали е изработен от микрофибър или памук, има ли еластан или не.

Отново как ще Ви стоят моделите от различните материи е строго индивидуално. И зависи както от формата на самия сутиен, така и от Вашето тяло.

С това ще приключим тази статия. Разгледайте нашата нова колекция сутиени и изберете своя нов стил с Belioonline.