Много дами се затрудняват с избора на подходящ сутиен през летния сезон, когато облеклото е по леко и раголено. Често искаме да оформим бюста си, така че да изглежда по-добре по тънките летни материи. Но знаете ли, че...

Има начин да изглеждате добре дори в роклята без презрамки или в потника с гол гръб?

Точно така! Вече има как да изберем подходящ сутиен, които да предаде желания ефект. Останете с нас, защото в тази статия ще си поговорим за сутиените бриджитка. А също и ще Ви представим нашата най-нова колекция сутиени.

https://www.youtube.com/watch?v=IjuE85l6T5s

Сутиените бриджитки станаха изключително популярни през последните години. Това се дължи не само на специфичната им форма, но и на привлекателните дизайни. Изчистени класически сутиени в различни цветове или предизвикателни модели с дантела. 

Сутиените брижитки са специални заради тяхната форма и начинът, по който прилепват към тялото на всяка дама. Ефектът е винаги един и същ – добре оформен бюст. А визията – винаги ослепителна! И всички това БЕЗ да се налага да се чудите как да направите бюста си да изглежда перфектен. Защото вече може да го постигнете САМО с един сутиен и то във Вашия номер! 

https://www.youtube.com/watch?v=mtY3Hx0AiJQ

Във видеото можете да разгледате част от нашата нова колекция. Сутиените на Lormar са изключително меки и удобни. Предлагат се в различни модели, подходящи за всеки вкус и повод.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали да откриете точния сутиен! Ако се нуждаете от помощ, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0885 595 112.