Танкини

Открити са 6 продукта.

бански танкини

Търсите нов бански, с който да оформите силуета си и да прикриете несъвършенствата? Искате да изглеждате перфектно и зашеметяващо?

Посрещнете лятото и новия сезон с разкошна морска визия и Belioonline.

Танкините са вид дамски бански, които визуално се доближават до целите бански. Разликата между двата модела е, че танкините се състоят от две ...

бански танкини

Търсите нов бански, с който да оформите силуета си и да прикриете несъвършенствата? Искате да изглеждате перфектно и зашеметяващо?

Посрещнете лятото и новия сезон с разкошна морска визия и Belioonline.

Танкините са вид дамски бански, които визуално се доближават до целите бански. Разликата между двата модела е, че танкините се състоят от две части и топът е дълъг. Това ги прави подходящи за всички дами, които искат да прикрият корема си и да подчертаят бюста си.

Защо да изберете дамските бански танкини?

Създадени, за да ласкаят Вашата фигура. Танкините не просто прилягат по тялото Ви, а го оформят и прикриват несъвършенствата. С тях ще изглеждате добре и ще се чувствате невероятно, без значение дали сте на плажа или се излежавате край басейна.

Дамските бански от този модел се отличават със своето женствено излъчване. Допълнително удобство е, че са изработени от стегнати материи, които не се впиват в тялото. По този начин ще се чувствате удобно, дори да прекарате целия си ден в него.

Друго предимство на дамските бански танкини е, че при необходимост можете да ги комбинирате с друго долнище или горнище.

Какви дамски бански танкини можете да откриете при нас?

В тази категория ще откриете нашата нова колекция бански танкини. Уникални цветови комбинации и модели, подходящи за всяка дама и стил.

Разбира се, отново сме заложили на високото качество и стил. Така можете да бъдете сигурни, че с Belioonline ще сте готови за незабравими летни приключения.

Потърсете ни на телефон: 0885 595 112, ако имате въпроси относно номерацията.

По-малко
Повече
Показани 1 - 6 от 6 продукта
Приемам

BELIOONLINE.bg използва бисквитки, за да Ви улеснят в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването им.
Научете повече за бисквитките и за това как може да се откажете от тях в нашата Политика за изполване на биквитките.