Facebook Pixel
Меню
Количка

Подплънки

Започнете всеки ден с усмивка и с невероятните предложения на Belioonline.

Няма значение дали търсите ново бельо или искате да зарадвате някого специално. При нас можете да откриете различни видове сутиени и аксесоари за тях. Специално за дамите сме подбрали сутиени на най-добрите български и международни производители.

В тази категория можете да откриете нашите силиконови подплънки. Подбрали сме най-удобните и качествени модели. Така можем да Ви гарантираме, че с нашите силиконови подплънки ще можете да оформите бюста си и да го увеличите визуално с един номер.

Искате да съчетаете сутиените, които сте харесали, със силиконови подплънки? Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112 и ние ще Ви помогнем с професионален съвет.

Марка: JULIMEX
Тиксо за бюст от колекцията на полската марка Julimex.Secret tipe е предназначена за моделиране и оформяне на бюста, поддържа и най- големите и тежки гърди.За 10 тина минути можете да оформите '' невидим '' сутиен, който ще ви позволи да облечете всякакъв модел дреха, и в същото време да се чуствате..
24.80лв.
Марка: JULIMEX
Предпазители за зърна от колекцията на полската марка Julimex.Необичайни предпазители за зърна ''Заек'', които повдигат ефектно бюста.Вътрешната страна на щитчетата е с прозрачен слой силикон, сертифицирано лепило, което позволява безопасното им залепване към гъдите.Предпазителите внимателно ще обви..
16.60лв.
Марка: JULIMEX
Силиконови предпазители за зърна от колекцията на полската марка Julimex.С форма на идеално кръгли и големи пластини.Вътрешната част на щитовете е с прозрачен слой силикон, сертифицирано лепило, което позволява безопасното им залепване към кожата на гърдите.Пластините внимателно ще покрият дори по- ..
19.30лв.
Марка: JULIMEX
Предпазители за зърна с високо качество.Перфектно защитават и маскират зърната.Нямат залепващ слой, благодарение на което комфортът при носене е много по- добър.Те са за многократна употреба.Препоръчваме ги за слънчеви бани, защото ще предпазят деликатната кожа от вредните слънчеви лъчи.Съдържание; ..
16.60лв.
Марка: FREEBRA
Силиконови подплънки 9150 за увеличаване на бюста с един размер.Силиконът е течен. Производител - Китай Състав на материала - 100% силикон..
3.00лв.
Марка: FREEBRA
Силиконови подплънки 9350 за увеличаване на бюста с един размер.Силиконът е на дупки за по - малка тежина. Производител - Китай Състав на материала - 100% силикон..
7.00лв.
Марка: FREEBRA
Силиконови подплънки 9551 - 2 за увеличаване на бюста с един размер Производител - Китай Подхадящи за сутиени тип бриджитка Състав на материала - 100% силикон..
13.40лв.
Марка: FREEBRA
Силиконови подплънки 9551-1 за увеличаване на бюста с един размер Производител - Китай Състав на материала - 100% силикон..
13.40лв.

1 - 8 от 8 продукта (1 страници)