Силиконови чорапи

Открити са 62 продукта.

Заложете на малките детайли в облеклото. Силиконовите чорапи могат да бъдат закачлив акцент и добро допълнение към Вашата визия.

За съжаление, малко дами им отдават нужното внимание. Някой се заблуждават, че дължината им от 7/8 би им създавала проблем, докато се движат. Но тайната на силиконовите чорапи се крие в номера. Ако изберете правилно св...

Заложете на малките детайли в облеклото. Силиконовите чорапи могат да бъдат закачлив акцент и добро допълнение към Вашата визия.

За съжаление, малко дами им отдават нужното внимание. Някой се заблуждават, че дължината им от 7/8 би им създавала проблем, докато се движат. Но тайната на силиконовите чорапи се крие в номера. Ако изберете правилно своя номер, силиконовите чорапи не само няма да се изплъзнат от бедрата Ви, но и ще прилепнат съвършено по тях. Освен това ефекта ще е толкова впечатляват, че ще се превърнат във Вашия най-любим аксесоар.

Силиконовите чорапи създават усещане за сексапил и комфорт. А в зависимост от модела, могат да допълнят елегантния Ви стил или да създадат усещане за тайнственост.

Заради плътността си, силиконовите чорапи са изключително здрави и издържливи. Това ги прави подходящи, както за ежедневието, така и за специалните моменти от живота.

В тази категория можете да разгледате нашите нови модели силиконови чорапи. Както винаги, сме заложили на високото качество и разнообразието.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако имате нужда от помощ с избора на силиконови чорапи.

По-малко
Повече
Показани 1 - 24 от 62 продукта
Приемам

BELIOONLINE.bg използва бисквитки, за да Ви улеснят в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването им.
Научете повече за бисквитките и за това как може да се откажете от тях в нашата Политика за изполване на биквитките.